Foto: AP/Scanpix/LETA
Ar pārsteidzošu un visai negaidītu ziņu 15. decembrī klajā nācis aktieris Henrijs Kevils – lai gan oktobrī tapa zināms, ka viņš atgriezīsies Supermena lomā jaunākajā filmā, plāni krasi mainījušies – topošās filmas veidotāji paziņojuši, ka ar aktieri vairs nesadarbosies.

Izdevums "The Guardian" raksta, ka galvenais šī lēmuma pieņēmējs ir filmas "Galaktikas sargi" režisors un "DC Studios" jaunais līdzpriekšsēdētājs Džeimss Gunns, kas ir arī jaunās Supermena filmas veidotājs.

Henrijs Kevils fanus informējis savā "Instagram" kontā rakstot, ka Gunns un producents Pīters Safrans tikušies ar viņu, lai paziņotu jaunumus. Aktieris atzina, ka šīs nav "vieglas ziņas", ņemot vērā, ka viņš tikai nesen paziņoja, ka atgriezīsies pie lomas. Jau vēstījām, ka Supermena lomas atveidošana oficiāli tika uzskatīts par galveno iemeslu, kādēļ Kevils pameta seriālu "The Witcher" pēc otrās sezonas, un viņa vietā galvenajā lomā turpmāk iejutīsies Liams Hemsvorts.

"The Guardian" raksta, ka jaunā Supermena filma, ko veidos Gunns, galveno tēlu aizvedīs gluži citā virzienā un stāsts koncentrēsies uz supervaroņa jaunību. Šis paziņojums nāk laikā, kad "DC Studios" un mātesuzņēmums "Warner Brothers" apcirpuši daudzus projektus, lai samazinātu izmaksas pēc apvienošanās ar "Discovery, Inc.".

"Galu galā es neatgriezīšos pie Supermena," raksta Kevils. "Pēc tam, kad studija oktobrī man lika paziņot par atgriešanos [lomā], pirms viņu [Gunna un Safrana – aut.] pieņemšanas darbā, šie jaumumi nav patīkamākie, taču tāda ir dzīve. Sardzes maiņa mēdz notikt. Es to respektēju. Džeimsam un Pīteram ir jāveido Visums. Es novēlu viņiem un visiem, kas iesaistīti jaunajā Visumā, veiksmi un laimīgu izdošanos."

Kevils rakstīja, ka fani varbūt vēlas "mazliet sērot" par šiem jaunumiem, taču "Supermens joprojām ir tepat".


Kevils spēlējis Supermena lomu kopš 2013. gada filmas "Tērauda vīrs" ("Man of Steel") iznākšanas uz ekrāniem, un pēdējo reizi tēlā parādījās nelielā uznācienā šī gada sākumā filmā "Melnais Ādamss" ("Black Adam").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!