Foto: Vida Press

Hloja Greisa Moreca gatavojas atgriezties kā Hit-Girl filmā "Kick-Ass 3", bet ar vienu nosacījumu... Intervijā ar Džimiju Felonu aktrisei tika jautāts par "Kick-Ass" franšīzi, kas reiz Hloju padarīja par izcilu zvaigzni. "Kick Ass" bija kulta hitu komiksu filma. Tātad, kas gan būtu nepieciešams, lai Hloja Greisa Moreca atkal kļūtu par Hit-Girl?

Uzstājoties šovā "The Tonight Show", 24 gadus vecā aktrise apstiprināja, ka apsvērs iespēju atgriezties kā Hit-Girl trešajā "Kick-Ass" franšīzes daļā, ziņo "The Hollywood Reporter".

Proti, kad šova vadītājs Džimijs Felons jautāja, vai ir kāda patiesība baumām, ka tiek izstrādāts trešais "Kick-Ass," Moreca kļuva noslēpumaina, nestāstot par to, ko, iespējams, zināja. Bet viņa apgalvoja, ka labprāt vēl vienu reizi nospēlētu Hit-Girl: loma, kas atzīto aktrisi padarīja par zvaigzni, kad viņai bija vien 13 gadi.

"Es domāju, ka būtu ļoti interesanti redzēt, kurp dodas Hit-Girl un kā viņa ir pieaugusi," sacīja Moreca. "Bet es domāju, ka tam vajadzētu būt perfektam."

Aktrise paskaidroja, ka "perfekts" nozīmē, ka zvaigznēm – Āronam Teiloram-Džonsonam un Kristoferam Mincam-Plasam – būs jāatgriežas kopā ar visu komandu. Moreca savu stāstāmo noslēdza, apstiprinot, ka viņa noteikti apsvērs iespēju atgriezties pie "Kick-Ass 3", vēlreiz atkārtojot, ka "es domāju, ka tas būtu ļoti jautri".

Vai cerība ir? Varam tikai apgalvot, ka Moreca, visticamāk, pauž interesi par "Kick-Ass" franšīzi, jo, iespējams, zina, cik neiespējami tas ir. Filmas režisors Metjū Vons ir apgalvojis, ka nevēlas veidot turpinājumu.

Lūk, ieskaties pirmās filmas treilerī!

Pirmā "Kick-Ass" filma tika izlaista 2010. gadā. Melnās komēdijas supervaroņu filmu balstīta "Marvel Comics" komiksa "Kick-ass" pirmā sējuma motīvos. Lai gan filma bija pretrunīga ar tās brutālo vardarbību un skarbo valodu, tā sasniedza ievērojamus kases panākumus. Savukārt filma "Kick-Ass 2" tika izlaista 2013. gadā. Filmas panākumi kasē bija sliktāki, un par to tika saņemtas dažādas – gan sliktas, gan labas – atsauksmes.

Savā jaunākajā lomā Moreca spēlē grūtnieces lomu, kas cīnās par izdzīvošanu filmā "Mother/Android", kas debitēs šī gada 17. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!