Foto: AP/Scanpix/LETA

Jaunākā Zirnekļcilvēka franšīzes filma "SpiderMan: No Way Home" ("Zirnekļcilvēks: Mājupceļa nav") pie mums nonāks pavisam drīz 17. decembrī. Galveno lomu tajā atveido Toms Holands. Tomēr nepatīkamas ziņas aktiera faniem viņš sacījis, ka pēc sajūtām piedzīvo pusmūža krīzi, ņemot vērā, ka aktiermākslā darbojas jau kopš 11 gadu vecuma. Tas uzjundījis runas par iespējamu aktiermākslas pamešanu, informē portāls "The Independent".

Britu aktieris jaunākajā intervijā atklāja savas šaubas par aktiermākslu, sakot, ka "gribētu iet un darīt pavisam kaut ko citu". Proti, pirms savas jaunākās filmas iznākšanas viņš "Sky News" atklājis, ka nav pārliecināts, vai vēlas turpināt savu pašreizējo ceļu: "Es pat nezinu, vai vēlos vēl būt aktieris. Es sāku spēlēt, kad man bija 11 gadi, un es neko citu neesmu darījis, tāpēc gribētu iet un pamainīt kaut ko savā dzīvē. Laikam patiešām man ir pusmūža krīze, kuru varētu nosaukt par "pirms pusmūža" krīzi."

Savas karjeras pirmsākumos Holands guva atzinību, spēlējot "Billijs Eliots" titullomu Vestendas versijā. Viņš arīdzan mācījās prestižajā Britu izpildītājmākslas skolā, kurā apguvusi zinības arī Adele un Eimija Vainhausa, pirms kļuva par "Marvel" filmu aktieri.

Tāpat Toms Holands jūtas spiests precizēt komentārus, ko viņš izteicis par savu nākotni "Zirnekļcilvēka" franšīzē, apgalvojot, ka tie nepareizi interpretēti: "Ja es spēlēšu "Zirnekļcilvēku" pēc 30 gadu vecuma, uzskatu, ka būšu izdarījis kaut ko nepareizi." Pēc tam aktieris piebildis: "Neviens nerunā patiesību. Es nezinu, kāda izskatās "Zirnekļcilvēka" nākotne. Es nezinu, vai es tajā piedalīšos. "Zirnekļcilvēks" vienmēr dzīvos manī, un es zinu, ka producente un studija vēlas noskaidrot, kā izskatīsies nākamā šīs franšīzes daļa. Ja tas notiks ar mani, tas būs ļoti aizraujoši, bet, ziniet, ja man ir pienācis laiks doties prom, darīšu to ar lepnumu."

Viņš turpināja: "Tas, par ko runāju šajā intervijā es dodu iespēju kādam citam nākt un mainīt to, kas ir šis supervaronis. Proti, Zirnekļcilvēks varētu būt daudzveidīgāks, piemēram, tas varētu būt sievietes tēls... tas varētu būt jebkas!"

Foto: Vida Press

Ārzemju prese vēsta, ka Holandam plānots atveidot arī Fredu Astēru biogrāfiskajā filmā, taču šis projekts izpelnījies kritiku pēc tam, kad sociālajos medijos atkal parādījies lūgums nekad Astēru neatveidot uz lielajiem ekrāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!