Foto: AP/Scanpix/LETA
Maikla Kītona Brūsa Veina/Betmena lomas mantojums sākās ar Tima Bērtona 1989. gada filmu "Betmens". Labas ziņas viņa faniem: leģendārais aktieris ir parakstījis līgumu, lai atkārtotu savu Betmena lomu gaidāmajā supervaroņu filmā "Batgirl," apstiprināja "Deadline".

Lai gan sīkāka informācija par Kītona lomu pagaidām tiek slēpta, arī "Warner Bros." līdz šim nav komentējis aktieru atlasi, ir paredzams, ka viņš pēc 30 gadiem atkal varētu kļūt par Betmenu. Jau apstiprināts, ka viņš atkal uzvilks apmetni gaidāmajā filmā "The Flash" ar Ezru Milleru galvenajā lomā. Filmas iznākšana kinoteātros ir paredzēta 2022. gada 4. novembrī.

Kamēr "Batgirl" sižets tiek slēpts, zinām tikai pašu mazumiņu to, ka stāsta centrā ir Barbara Gordona (Greisa), Gotemas pilsētas policijas komisāra Džima Gordona meita. Tātad "Batgirl" koncentrēsies uz Gordona meitu, kļūstot par fanu iecienītāko DC varoni. Filmai "Batgirl" nav precīza iznākšanas datuma, lai gan plānots, ka filma debitēs kanālā HBO Max 2022. gadā.

Ir pagājuši 30 gadi, kopš Kītons pirmo reizi uzvilka Betmena tērpu, un viņš saka, ka viņu ir ieintriģējusi iespēja atgriezties pie savas ikoniskās lomas. Kītons nesen atklāja "Variety" par to, ko viņš sākotnēji domājis par apmetņa uzvilkšanu vēlreiz, kad saņēma aicinājumu pievienoties "The Flash." "Kā tas būs? Ja nu man tas būs jādara vēlreiz?" viņš atcerējās sev jautājam. "Tas, ka es biju ziņkārīgs, nenozīmēja, ka vēlējos to darīt. Tāpēc, atklāti sakot, tas aizņēma ilgu laiku... Es ne tikai teikšu, ka es to izdarīšu... Tam ir jābūt labam! Un tam ir jābūt pamatojumam."

Filma "Batgirl" pašlaik tiek veidota Londonā.

Lūk, 1989. gada Betmena filma, kurā piedalījās Maikls Kītons. Viņš atveidoja Betmenu, kas ir Brūsa Veina slepenā identitāte. Veins ir amerikāņu miljonārs (vēlāk miljardieris), sieviešu mīlulis, rūpniecības uzņēmējs un filantrops.
Un 1992. gada filma "Betmens atgriežas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!