Betmens ir atgriezies ar jaunu treileri, taču šoreiz Roberta Patinsona apmetnī tērptais varonis pakāpjas malā, lai saviem ļaundariem vai potenciālajiem sabiedrotajiem pievērstu uzmanību. Galvenā uzmanība pievērsta attiecībām starp titulēto supervaroni un Kaķsievieti.

Jaunais treileris nepārprotami iepazīstina ar Betmenu un Kaķsievieti un parāda viņu nemierīgo aliansi, taču starp cīņu un flirtu, šķiet, abi ir ieinteresēti arī atrast kādu taisnīgumu Gotemas pilsētai. Tikmēr populārais ļaundaris Ridlers cer sagraut Veina ģimeni. Viņš ir pat gatavs nogalināt, lai to izdarītu. Nav īsti skaidrs, kāpēc Ridlers tiecas pēc Veina ģimenes, taču Brūsam noteikti nāksies to noskaidrot un apturēt, ziņo "People".

Nepārtraukti rodas jautājums vai Roberts Patinsons un Zoja Kravica ir draugi vai ienaidnieki? Lūk, atbilde! Kad uztamais sulainis Alfrēds (Endijs Serkiss) jautā Betmenam, vai Kaķsieviete ir "draugs", viņš atbild: "Es neesmu tik pārliecināts!"

Lai gan plānošanai un shēmošanai ir galvenā loma šajā treilerī, tas paver arī priekškaru Betmena izdarībām.

View this post on Instagram

A post shared by Batman (@batman)


Kravica nesenā intervijā par lomu sacījusi: "Man šķiet, ka ir daudz, kur augt, taču domāju, ka skatāmies, kā viņa kļūst par to, kas, es esmu pārliecināta, būs liktenīgā sieviete."

Tāpat aktrise atklāja, ka, lai atainotu kaujas ainas, pētījusi kaķu cīņas, gatavojoties pati savai cīņai kā Kaķsievietei: "Mēs vērojām kaķus un lauvas un to, kā viņi cīnās, un runājām, kas patiesībā ir iespējams, ja esi mana auguma un Betmens ir daudz spēcīgāks par mani," viņa paskaidroja. "Kāda ir mana stiprā puse? Esmu ātra un viltīga. Tāpēc mēs paveicām patiešām interesantus darbus, kas ietvēra dažādus cīņas mākslas veidus un sava veida kaķu dejai līdzīgas kustības apgūšanu."

2016. gadā studija "Warner Bros." apstiprināja, ka jaunās Betmena filmas režisors un arī galvenās lomas atveidotājs būs aktieris Bens Afleks, kurš šī supervaroņa tēlā iejuties jau vairākkārt. Savukārt 2017. gada sākumā tapa zināms, ka viņš nolēmis atteikties no Betmena filmas režisēšanas.

Nu filmas režisors ir Mets Rīvss, bet scenārija autors pats Rīvss un Pīters Kreigs. Lai gan viņiem šajā treilerī nav pievērsta liela loma arīdzan Kolins Farels parādīsies Pingvīna lomā, bet Džefrijs Raits Džeimsa Gordona lomā.

Filma "Betmens" uz lielajiem ekrāniem nonāks 2022. gada 4. martā, un pēc 45 dienu ilgas pavadīšanas kinoteātros būs skatāma arī "HBO Max" platformā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!