Foto: Ekrānuzņēmums no: Instagram.com/marvel

Tomam Holandam, Tobijam Magvairam un Endrjū Gārfīldam atkal izdevies saviļņot fanus! Interneta plašumos parādījusies mēme, kurā visi aktieri redzami, pozējot tieši tāpat kā bildītē no multfilmas "Zirnekļcilvēks". Interneta mēme atjaunota pēc ilgstošiem fanu lūgumiem, ziņo "Independent".

Visi trīs aktieri saģērbušies tieši tā, kā viņi izskatījās savās supervaroņa filmās. Lūk, beidzot ir atjaunots attēls no 1967. gada animētās televīzijas franšīzes.

Oriģinālajā attēlā redzami divi Zirnekļcilvēka varoņi, kuri norāda viens uz otru. Katrs no tiem apgalvo, ka ir "īstais" Zirnekļcilvēks.

Tā kā jaunākajā franšīzes filmā vienlaikus parādījās visas trīs zvaigznes (tās, kas reiz atveidojušas supervaroni), fani lūguši nedaudz uzlabot jaunu attēlu, lai tas atbilstu "No Way Home". Galvenā vēlme bijusi interneta mēmi papildināt ar trešo supervaroņa atveidotāju.

Nu oficiālajos "Marvel" un "Spider-Man" kontos ievietots attēls, kurā Holivudas zvaigznes zīmīgajā tērpā ar neizpratni lūkojas viens uz otru.

"Protams, ka mēs TO mēmi dabūjām," rakstīts ziņas parakstā.

"Marvel" fani komentāros neslēpuši savu sajūsmu par šo attēlu, daži pat apgalvojuši, ka, to redzot, viņi kliedz.

"Tāpēc "Marvel" ir labākie! Lūk, tas ir FANU SERVISS," rakstīja kāds sekotājs.

"Zirnekļcilvēks: Mājupceļa nav" kopš iznākšanas ir saņēmis ievērojamas uzslavas, un tiek ziņots, ka tas bijis neaizmirstams piedzīvojums iesaistītajiem aktieriem. Pagājušajā mēnesī režisors Džons Vatss izdevumam "Variety" pastāstīja, ka pirms filmēšanas bija sarīkojis zvaigznēm "terapijas sesiju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!