Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Būsim atklāti – visi ir stāvā sajūsmā! Kinozvaigzne Kamerona Diaza "atgriežas no pensijas" ar gaidāmo "Netflix" filmu "Back in Action". Pēc atkāpšanās no aktrises karjeras pirms astoņiem gadiem un oficiālās aiziešanas no Holivudas 2018. gadā, Kamerona tomēr atgriezīsies kino pasaulē! Turklāt – iepretim Džeimijam Foksam – gaidāmajā asa sižeta komēdijā, ziņo CNN.

Abas zvaigznes iepriekš kopā filmējās 2014. gada filmā "Annie", kas ir Diazas pēdējā pilnmetrāžas filma. Pēc filmēšanas aktrise paziņoja par aiziešanu pensijā, vienlaikus kļūstot par sievu, māti, rakstnieci un uzņēmēju.

Bet nu jaunumi – Fokss nācis klajā ar paziņojumu "Twitter", dalīdamies ar audio failu no telefonsarunas ar Diazu, kura, šķiet, nevar atrast īstos vārdus, lai pateiktu pasaulei, ka viņa atgriežas uz lielā ekrāna. Beidzot!

"Es nezinu, kā to izdarīt, vai tu zini?" viņa jautā.


Pēcāk Diaza apstiprināja šīs ziņas savā "Instagram" Story: "Džeimij Fokss, tikai tu varētu panākt, ka es atgriežos darbībā," aktrise rakstīja. "Es nevaru vien sagaidīt – tas būs neaprakstāmi!"

Diemžēl (vai varbūt par laimi?) asa sižeta komēdijas sižets tiek slēpts. Ir zināms, ka filmas režisors ir Sets Gordons (režisējis arī "Horrible Bosses") un tas, ka paredzēts filmas uzņemšanu sākt nedaudz vēlāk, ar uzsvaru – šogad!

Zīmīgi, ka pagājušajā gadā Diaza paziņoja, ka, būdama māte, viņa vairs nespēj iedomāties, ka varētu būt filmēšanas laukumā 16 stundas dienā. "Vai es vēl kādreiz taisīšu filmu? Es nezinu. Man nav ne jausmas. Varbūt. Nekad nesaki nekad," viņa toreiz sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!