Foto: Vida Press

"Oskara" balvas ieguvēja aktrise Džūlija Robertsa, kura kļuva par superzvaigzni, lielā mērā pateicoties virknei romantisku komēdiju, piemēram, "Jaukā sieviete", "Notinghila" un "Mana labākā drauga kāzas", ir atklājusi, kāpēc 20 gadus viņa nav piedalījusies šī žanra filmu tapšanā.

"Cilvēki dažreiz nepareizi saprot to, kāpēc tik ilgi neesmu veidojusi romantiskās komēdijas... Es vienkārši nevēlos to darīt! Ja es būtu lasījusi tādu scenāriju, kas jautrības ziņā ir "Notinghila" vai "Mana labākā drauga kāzas" līmenī, es to darītu," žurnālam "New York Times Magazine" sacīja Robertsa.

Bet pēc tam viņa atklāja, ka reizi 20 gados viņa beidzot ir iemīļojusi romantiskās komēdijas scenāriju, kas, kā izrādījās, ir režisora Ola Pārkera (viņa zināmākais veikums ir mūzikls "Mamma Mia! 2") filma "Ticket to Paradise", kuru bija paredzēts izlaist šī gada oktobrī. Robertsa atklāja, ka bijis vēl viens nozīmīgs iemesls: viņa gribēja īstenot šo projektu, bet ar vienu nosacījumu, ja viņai pretī stāsies viens no Holivudas pieprasītākajiem vīriešiem.

"Es domāju: "Nu, katastrofa, jo tas darbosies tikai tad, ja tas būs Džordžs Klūnijs. Un Džordžs juta, ka tas darbosies tikai ar mani. Lūk, mēs abi varējām to izdarīt, un mēs devāmies ceļā." Filmas stāsts sekos līdzi diviem šķirtiem vecākiem, kuri steidzas uz Bali, lai atturētu viņu pusaugu meitu no neprātīgas laulības, kāda bija viņiem pašiem.

Uz jautājumu, vai ir viegli atkal spēlēt romantiskajā komēdijā, Robertsa noteica, ka ir "prieks spēlēties šajā smilšu kastē", ņemot vērā, ka ir pagājis tik ilgs laiks. "Man patīk smieties un būt smieklīgai."

Papildus tam, ka Robertsa iepriekš neatrada nevienu "pietiekami labu" romantiskās komēdijas scenāriju, pasaulslavenā amerikāņu aktrise paskaidroja, ka latiņa paaugstinājās tā iemesla dēļ, jo viņas ģimenē aug trīs bērni. "Tas paaugstina latiņu vēl vairāk, jo tad vairs nav jautājuma: "Vai šis materiāls ir labs?" Tiek ņemts vērā mana vīra grafiks, bērnu skolas grafiks un vasaras brīvlaiks. Nav jau tikai tā: "Ak, es domāju, ka gribu to darīt!" Man ir liels lepnums par to, ka es esmu mājās kopā ar ģimeni un uzskatu sevi par mājsaimnieci."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!