Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Romantiskās komēdijas "Brīvdienas" ("The Holiday") režisore Nensija Meijersa un zvaigzne Keita Vinsleta kliedē baumas par turpinājumu, kas, kā tika ziņots, nākamgad tiks iestudēts. Laikraksts "The Sun" decembra sākumā ziņoja, ka sākotnējie dalībnieki atkalapvienojas jaunai filmai.

Režisore Meijersa, izmantojot "Instagram", apklusināja šīs baumas. Viņa pievienoja ekrānuzņēmumu no raksta, kurā vēstīts, ka tiek veidots turpinājums, klāt pierakstot: "Tik daudz DM (vēstules) par šo visu. Atvainojiet, bet tā nav taisnība."

View this post on Instagram

A post shared by Nancy Meyers (@nmeyers)

Keita Vinsleta, kura šobrīd reklamē filmu "Avatar: The Way of Water", arī izslēdza baumbas intervijā žurnālam "People", sakot: "Es kaut ko par to lasīju, bet pirmo reizi par to dzirdu. Es zvēru, ka nevienam aģentam vai pārstāvim nav bijušas ar mani par to sarunas. Lieku roku uz sirds!"

Diaza neatbildēja uz mediju komentāru pieprasījumu.

Šī filma gadu gaitā kļuvusi par brīvdienu klasiku. Filmas galvenās varones, ko atveido Keita Vinsleta un Kamerona Diaza, pēc smagiem pavērsieniem savā ikdienā un lielām sirdssāpēm nolemj uz svētku brīvdienu laiku pamainīt apstākļus un apmainās ar mājokļiem, kas atrodas katrs savā kontinentā. Trakā avantūra skatītājus aizrauj raibos notikumos, kas noslēdzas ļoti sirsnīgi, jo abas varones atrod savu mīlestību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!