Foto: Shutterstock

Lai gan lielākā daļa sākotnējo seriāla "Grejas anatomija" aktieru jaunākajos kadros vairs nav manāmi, ir grūti aizmirst epizodes, kurās daudzi no viņiem sniedza milzīgu ieguldījumu seriāla radīšanā. Arī Keita Volša (Kate Walsh) ir viena no šiem izcilajiem aktieriem.

CNN apstiprina ABC, tieši Volša, atveidojot Edisones lomu, atkal no jauna parādīsies pāris gaidāmās 18. sezonas sērijās.

Medicīnas drāma "Grejas anatomija", kas iemantojusi milzīgu skatītāju mīlestību un rezonansi visā pasaulē, pirmo reizi pirmizrādi piedzīvoja 2005. gadā. Šī amerikāņu televīzijas seriāla autore ir Šonda Raimsa. Daudzsēriju filma ikvienam skatītājam sniedz nelielu ieskatu tajā, kādā tad patiesībā ir ārstu dzīve, iespējams, laužot kādus priekšstatus par ārstu darbu vai slimnīcu kā tādu.

Seriāla cienītāji jau atminas, ka Volša "Grejas anatomiju" pameta 3. sezonā, lai piedalītos savā drāmā "Privātā prakse" kā jaundzimušo bērnu ķirurgs. Seriāls ilga no 2007. līdz 2013. gadam. Taču pirms tam viņa bija neatņemama Mereditas drāmas sastāvdaļa. Kurš gan var aizmirst mirkli pirmajā sezonā, kurā galvenā varone Meredita Greja uzzināja, ka viņas mīlestības Dereka sieva ir Edisone (Keita Volša)?! Aktrise debitēja sērijās pirmās sezonas beigās un turpināja iesākto arī otrajā un trešajā sezonā.


"Es esmu tik saviļņota atkal atgriezties mājās un pievienoties pārējiem izcilajiem aktieriem," pasludinot savu atgriešanos, "Instagram" platformā atzina Volša.

Arī iepriekšējā "Grejas anatomija" sezonā jau tika iekļautas tādu iemīļoto aktieru atgriešanās (kuri it kā jau bija aizgājuši no seriāla filmēšanas, tāpat kā Keita) kā Ēriks Deins, T.R. Naits, Kailera Lī, kā arī Patriks Dempsijs. Viņu parādīšanas epizodēs bija saistītas ar Mereditas nāves pieredzi, kad viņa cīnījās ar smagu Covid-19 gadījumu.

"Grejas anatomija" jaunā sezona pirmizrādi piedzīvos 30. septembrī kanālā ABC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!