Foto: Vida Press

Kevins Hārts nenoturējās, kad viņam jautāja, kura filma, viņaprāt, ir Dveina Džonsona sliktākā. Viņš to vienkārši atklāja!

Hārts ir vairākkārt strādājis kopā ar Džonsonu, piemēram, franšīzes "Džumandži" turpinājumā, tagad abi ir jaunās filmas "DC Supermīluļu līga" ("DC League of Super-Pets") balss ierunātāji. Reklamējot animācijas un piedzīvojumu filmu "Watch What Happens Live", Hārtam tika uzdoti trīs jautājumi, uz kuriem viņš varēja vai nu atbildēt, vai izmantot vienu "bezmaksas caurlaidi" jeb neatbildēt uz jautājumu. Tātad – raidījumā viņam tika jautāts, kura, viņaprāt, ir sliktākā filma, kurā Džonsons jeb "The Rock" jebkad ir piedalījies. Bez lielas vilcināšanās Hārts pasmējās un atbildēja: "Zobu feja". Plašāku skaidrojumu savai izvēlei viņš nesniedza.

2010. gada fantāzijas komēdijā Dveins Džonsons iejutās Dereka Tompsona – zemākās hokeja līgās spēlējošā hokejista lomā. Pateicoties saviem spēcīgajiem sitieniem, ar kuriem pretiniekiem bieži tiek izsisti zobi, Džonsona atveidotais varonis izpelnījies iesauku "Zobu feja". Kādu dienu viņš savas draudzenes meitai nozog dolāru, ko viņa ieguvusi no zobu fejas, un pasaka, ka tāda feja nemaz neeksistē. Pēc šī starpgadījuma Dereks maģiski nokļūst zobu feju valstībā un galvenā feja par sodu pārvērš Dereku zobu fejā, liekot viņam divas nedēļas izpildīt šīs maģiskās būtnes pienākumus. Filma, tāpat kā daudzas citas ar Džonsona piedalīšanos, bija ļoti populāra, taču kritiķi to sagrāva; pašlaik filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes" tās novērtējums ir tikai 17% novērtējumu.

Gan Hārtam, gan Džonsonam ir bijusi daudzveidīga karjera, sākot ar mazām, nenozīmīgām lomām, sasniedzot pašreizējo superzvaigznes līmeni. Hārts sāka kā stand-up komiķis, savukārt Džonsons sāka kā WWE cīkstonis.

Protams, ir diezgan daudz runāts par to, kad Hārts, Džonsons un pārējie dalībnieki atgriezīsies kārtējā "Džumandži" filmā. Šķiet, ka galvenā problēma ir tāda, ka kinofranšīzē iesaistītie ir pārāk aizņemti citos projektos un viņus apvienot ir diezgan sarežģīti. Tomēr producents Hirams Garsijs izteicies, ka filma kaut kad, iespējams, tuvāko gadu laikā, tiešām iznāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!