Foto: Vida Press
Jaunās "Zirnekļcilvēka" filmas komanda savus fanus nav žēlojuši. Aktieru sastāvs vairākkārt savos soctīklu profilos ķircinājis fanus, netieši liekot gan minēt jaunās kinolentes nosaukumu, gan arī sižeta pavērsienus. Dažām mistērijām nu pielikts punkts, un par to parūpējies galvenās lomas atveidotājs, britu aktieris Toms Holands.

Jau labu laiku franšīzes, supervaroņu pasaules un aktieru talanta cienītāji centušies izdibināt, kā tad sauksies trešā "Zirnekļcilvēka" filma. Kinolentes komanda atbildi nepalika parādā, piedāvājot vairākus nosaukumus, par pamatu ņemot tēmu "mājas" ("home"). Piemēram, Holands publicēja foto, kurā ierosinājos filmu saukt "Spider-Man: Phone Home", kamēr Džeikobs Batalons kā iespējamo variantu minēja "Spider-Man: Home-Wrecker". Savukārt Zendejas variants slēpās zem nosaukuma "Spider-Man: Home Slice". Lieki piebilst, ka neviens no šiem variantiem nebija īstais.

Patiesībā jauno kinolenti sauks "Spider-Man: No Way Home", un ar īsa video palīdzību pirmajiem to Holands atklāja sava "Instagram" profila sekotājiem.

Tāpat galvenie aktieri kinomīļus iepriecinājuši arī ar pirmo ieskatu fotogrāfiju veidolā, kas apstiprina – vecais, labais trio piedzīvos atkalredzēšanos. Katra bilde ir nedaudz citāda, taču visas uzņemtas vienā lokācijā – pēc skata pamestā vidē, kas atkal licis spekulēt, kādu iemeslu dēļ viņi nonākuši tieši tur, raksta "Deadline".

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Gluži tāpat kā "The Flash", arī jaunā filma par Zirnekļcilvēku centīsies vienuviet apvienot dažādas supervaroņa versijas. Piemēram, ja "The Flash" redzēsim vairāku iepriekšējo Betmenu – tostarp Bena Afleka un Maikla Kītona satikšanos, arī "Spider-Man: No Way Home" ar savu klātbūtni pagodinās iepriekšējo filmu varoņi.

Šobrīd plānots, ka "Spider Man: No Way Home" skatītāji kinoteātros varēs novērtēt pēc 17. decembra pirmizrādes. Ņemot vērā, ka šogad vēl pirms šīs filmas plānots izrādīt vairākas citas ar "Marvel" pasauli saistītas kinolentes, vai tiešām realitātē sagaidīsim Zirnekļcilvēka atgriešanos jau decembrī, rādīs laiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!