Foto: Vida Press
Kriss Hemsvorts ir nopelniem bagāta Holivudas filmu zvaigzne, taču pats gan uzskata – daudzi viņu neuztver kā "nopietnu" aktieri ievērojamo muskuļu dēļ, raksta "People".

Liela daļa Hemsvortu pazīst kā vareno atriebēju Toru no "Marvel" filmām, kura iespaidīgais torss kļuvis par firmas zīmi. Skaidrs, ka Hemsvorts nepiedzima par tādu muskuļkalnu, taču, lai par tādu kļūtu, 37 gadus vecais aktieris sporta zālē pavadījis ne vienu vien stundu. Rezultātu sasniegšana prasījusi laiku un darbu, taču pats aktieris uzskata, ka pieliktie pūliņi netiek pienācīgi novērtēti.

Intervijā "The Telegraph" Hemsvorts norādījis, ka daudzi bodibildingu redz kā kaut ko nevērtīgu un tukšu. "Turpretim, ja lomas dēļ uzēstu lieko svaru vai neveselīgi notievētu, ļoti iespējams, mani sauktu par nopietnu aktieri," sacījusi Holivudas zvaigzne, piebilstot, ka viņš smagi strādājis, lai perfekti atbilstu konkrētajai lomai.

"10 gadu ilgie treniņi ir pilnas slodzes darbs," pārdomās dalījies Hemsvorts, norādot – tiem parasti seko vēl 12 stundu darbs filmēšanas laukumā. "Tas ir smagi. Taču ir arī milzu gandarījums, tāpēc uz šo situāciju vajag skatīties kā profesionālam sportistam."

Šobrīd Hemsvorts strādā pie jaunākās Tora filmas "Thor: Love and Thunder", kas uz ekrāniem nonāks 2022. gadā. Salīdzinot ar pārējām kinolentēm, viņš piebildis, ka šobrīd, pēc 12 mēnešu gara treniņprocesa pandēmijas laikā, ļoti iespējams, ir vislabākajā fiziskajā formā. "Šis laiks mājās deva iespēju izmēģināt un izprast visdažādākās metodes, kā ar pareizo pauerliftinga un bodibildinga vingrojumu daudzumu varu manipulēt ar savu ķermeni."

Pēc skaita ceturto filmu par Toru uzticēts veidot Taikam Vaititi, kurš pie vadības grožiem sēdēja arī iepriekšējam veikumam "Tors: Ragnarjoks". Runājot ar BBC, jau 2020. gadā Vaititi atklāja, ka jaunās filmas scenārijs ir "neprātīgs" un "arī ļoti romantisks", izvēršot piebildi par romantisko daļu: "Es vēlos radīt ko tādu, ko nekad vēl neesmu nedz darījis, nedz tas man iepriekš būtu interesējis. Mani patiešām vilina šāds izaicinājums."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!