Foto: Publicitātes foto

No 12. līdz 21. martam "Kino Bize" rīkotajos tiešsaistes bērnu rītos ģimenēm būs iespēja noskatīties Vācijas un Dānijas kopražojuma filmu "Luiss un atnācēji". Tā tiek raksturota kā komiska un dzīvespriecīga kinolente.

Kinoteātra organizētie bērnu rīti šobrīd notiek tiešsaistē, tā sniedzot iespēju ģimenēm pasākumam pievienoties laikā pēc savas izvēles un no jebkuras vietas Latvijā. Atnācēju tematika nav visai bieža parādība animācijā, tāpēc Luisa piedzīvojumi ir kā malks svaiga gaisa šī žanra kino pasaulē. Savukārt pēc filmas pasākuma dalībnieki ir aicināti noskatīties radošās darbnīcas ierakstu, kurā smalki izklāstīts kā no materiāliem, kas saņemti uz tuvāko pakomātu, iespējams izveidot savu draudzīgo briesmonīti.

Pasākumā varēs piedalīties no 12. līdz 21. martam, šīs reizes tematika visvairāk saistīs bērnus vecumā no 6 līdz 12 gadiem. Lai iegādātos biļeti un vienotos par darbnīcas materiālu saņemšanu, interesenti tiek aicināti rakstīt uz kino@kinobize.lv līdz 11. martam.

Foto: Publicitātes foto

"Luiss un atnācēji" stāsta par zēnu Luisu, kurš savas dienas īsina, lasīdams grāmatas par atnācējiem no citām pasaulēm. Taču kādā dienā sapņi kļūst par īstenību un kosmosa kuģis cieš avāriju tieši pie viņa mājas. Luiss atnācējiem tūlīt sniedz palīdzīgu roku un apsola tiem sagādāt to, pēc kā ieradušies uz Zemi. Tikmēr savādās radības nolemj ciemoties pie Luisa, saskaroties ar virkni pārbaudījumu.

Maksa par seansu:

1 bērnam kopā ar vecākiem – 12 eiro;
2 bērniem kopā ar vecākiem – 15 eiro;
3 bērniem kopā ar vecākiem – 18 eiro;
4 bērniem kopā ar vecākiem – 20 eiro.

Plašāku informāciju meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!