Sagatavojies vasaras labākajam ļaundaru stāstam! Grū un viņa dzeltenie rokaspuiši jeb minjoni, kuru runāšana varētu tikt salīdzināma ar nesaprotamu bubināšanu atgriežas! "Illumination" ir izlaidis jauno filmas "Minions: The Rise of Gru" reklāmas rullīti. Nākamajā franšīzes "Nejaukais es" daļā ir atklāts neizstāstītais stāsts par 12 gadus vecā Grū sapni kļūt par pasaules izcilāko superļaundari.

Patiesi, jaunākās franšīzes stāsts būs par vēsturi, atklājot Stīva Kerola filmas "Nejaukais es" Grū superļaundara ar zelta sirdi, piedzīvojumus 12 gadu vecumā, ziņo "People".

Filma piedāvās arī jaunu skatījumu uz ātri runājošo dzelteno radījumu piedzīvojumu. 70. gadu sākumā jaunais Grū ir liels fans kādai superļaundaru grupai, kas pazīstama kā "Vicious 6". Viņš izmisīgi vēlas kļūt pietiekami ļauns, lai pievienotos viņiem. Viņš tam pat izstrādā plānu! Par laimi, Grū saņem atbalstu no saviem lojālajiem sekotājiem minjoniem.

Proti, minjoni tagad strādās pie 12 gadus vecā Grū, kurš vēlas kļūt par daļu no superļaundaru grupas. Kad kāda intervija, lai pievienotos grupai, noiet greizi Grū nozog viņu akmeni... Tam par iemeslu viņam un minjoniem ir jābēg un jāvēršas pēc palīdzības pie nesen atlaistā superļaundara Wild Knuckles.

Pārsteigums visiem!

Turklāt filmas 70. gadu iedvesmotais skaņu celiņš nāk no Grammy balvas ieguvēja, mūzikas producenta Džeka Antonofa.

Līdz šim ir bijušas trīs "Nejaukais es" filmas daļas (2010., 2013. un 2017. gadā), kā arī pirmā Minjonu filma (2015. gadā).

Filmas "Minions: The Rise of Gru" treileris iepriekš tika atrādīts jau 2020. gada februārī, sākotnēji plānojot, ka filma uz lielajiem ekrāniem nonāks 2020. gada jūlijā. Kad pandēmijas sākums slēdza daudzas vietas, "Universal Illumination" bija spiests atlikt filmas uzņemšanu, jo arī viņu studiju Parīzē tā paša gada martā aizslēdza.

"Tas nozīmē, ka mēs nespēsim laicīgi pabeigt "Minions: The Rise of Gru" līdz mūsu plānotajiem globālajiem izlaidumiem jūnija beigās un jūlija sākumā. Lai gan mēs visi saskaramies ar šīs krīzes milzīgo spēku, mums ir jāparūpējas par savu darbinieku drošību un aizsardzību. Mēs ar nepacietību gaidām, kad tiks noteikts jaunais Grū un minjonu atgriešanās datums," savā paziņojumā tolaik sacīja "Illumination" vadītājs Kriss Meledandri.

Filma "Minions: The Rise of Gru" būs skatāma kinoteātros 1. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!