Foto: AP/Scanpix/LETA

Bijusī Amerikas Savienoto Valstu (ASV) pirmā lēdija dosies uz veikalu pēc gardumiem! Jau martā straumēšanas platformā "Netflix" nonāks Obamas producētais bērnu kulinārijas raidījums "Waffles + Mochi", kurā viņa kopā ar leļļu varoņiem atklās, kāpēc mājās gatavotos ēdiens ir labāks par jau gatavu maltīti, raksta britu raidsabiedrība BBC.

Plašākai sabiedrībai seriāls/kulinārijas raidījums būs pieejams, sākot no 16. marta. Tas sekos pa pēdām diviem galvenajiem varoņiem (Waffle un Mochi), kuri dodas misijā meklēt dažādas ēdienu sastāvdaļas, apciemo restorānus, virtuves un mājsaimniecības visā pasaulē, izmēģinot dažādu sarežģītības pakāpju receptes pasaulē atpazīstamu šefpavāru, slavenību, kulinārijas entuziastu un arī bērnu kompānijā, norāda portāls "People".

Obama seriālā atveidos veikala īpašnieci, kura ceļojumā pa garšu valstību būs abu varoņu stiprais plecs. Vēstīts, ka Waffle un Mochi apnicis mieloties ar sasaldēto pārtiku, un viņi abi cer kādu dienu kļūt par izciliem pavāriem.


"Es tikai vēlētos, kaut "Waffles + Mochi" būtu uzsākuši ceļojumu pa pasauli laikā, kad auga manas meitas," sacījusi Obama. "Jo šis ir raidījums, kas lieliski piemērots visai ģimenei, kā arī ļauj vecākiem mierīgāk uzelpot apziņā, ka viņu bērni kaut ko arī mācās." Obama arī piebilda, ka šis raidījums ir turpinājums iesāktajām rūpēm par bērnu veselību, kurai viņa pievērsa uzmanību vēl kā ASV pirmā lēdija.

Savukārt pašai Obamai visu laiku blakus būs viņas vīrs – bijušais ASV prezidents Baraks Obama, kurš kopā ar sievu iesaistījies kulinārijas piedzīvojuma producēšanā. Sadarbība izveidojusies uz līguma pamata, kuru 2018. gadā Obamu ģimene noslēdza ar straumēšanas gigantu "Netflix". Šī paša līguma ietvaros tapusi arī 2020. gada dokumentālā filma "Becoming", kura balstās Mišelas Obamas autobiogrāfijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!