Foto: AP/Scanpix/LETA
Plānots, ka 2022. gada decembrī uz ekrāniem atkal tiksimies ar Džeisonu "Akvamenu" Momoa, kurš otro reizi kā galvenais varonis pārkāps supervaroņa kurpēs. Fanus, kuri jau šobrīd ar nepacietību gaida asa sižeta piedzīvojuma filmas "Aquaman and the Lost Kingdom" pirmizrādi, aktieris iepriecinājis ar fotogrāfijām, parādot, kādās "drēbītes" viņam izvēlētas jaunajā kinolentē.

Savā "Instagram" profilā aktieris padalījies ar divām fotogrāfijām, no kurām pirmajā viņš redzams zeltaini oranžajā un zaļajā tērpā, kas dēvējams par viņa oriģinālo komiksu grāmatas izskatu un kuru redzējām pirmajā filmā. Savukārt otrajā attēlā redzamais Akvamens tērpies jau tumšākā, precīzāk – tumši zilā apģērbā.

Fotogrāfijas Momoa papildinājis ar pierakstu "Otrais raunds. Jauns tērps. Vairāk spraigu notikumu". Kā raksta "Deadline", aktieris šobrīd atrodas Londonā, kur noris kinolentes uzņemšana.

Uz otro cēlienu atgriezies arī 2018. gada filmas režisors Džeimss Vans. Viņš savā platformas profilā norādījis, ka jaunā tērpa iedvesma aizgūta no pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu supervaroņa versijas, kurā tas dēvēts par "zilo tērpu".

Vans atklājis, ka jaunās kinolentes veidošanā lielu artavu devusi pagājušā gadsimta zinātniskās fantastikas/šausmu filma "Planet of the Vampires". "Tu vari zēnu izraut no šausmām, bet nevari šausmas izraut no viņa," tā Vans. Režisors arī skaidrojis, ka nevēlējies pirmo franšīzes filmu uztaisīt smagu un "tumšu", tādā veidā ieiešanu šajā dīvainajā pasaulē skatītājiem padarot vieglāku. "Tāpēc ar otro filmu, manuprāt, cilvēkiem būs vieglāk pieņemt virzienu, kurā dodamies, jo pirms tam jau esmu tam lējis pamatus," norādījis Vans.

Kā minēts iepriekš, Artura Karija/Akvamena lomā atgriezīsies pats Momoa, kurš pirmo reizi tēlā uz īsu brīdi iejutās 2016. gada filmā "Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma". Tāpat viņš bija viens no varoņiem 2017. gada "Taisnības līgā".

Savukārt Meras ādā atkal redzēsim Amberu Hērdu, kuras vārds pēdējo trīs gadu garumā lielākoties sabiedrībā izskanējis saistībā ar virkni tiesvedību starp aktrisi un bijušo vīru Džoniju Depu, pamatā par vardarbību ģimenē. Tāpat jaunajā filmā ar savu aktierspēli iepriecinās Patriks Vilsons, Dolfs Lundgrēns, Jaja Abduls-Matīns II un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!