Foto: Publicitātes foto

No 22. līdz 24. janvārim interesenti aicināti pievienoties "Kino Bize" organizētajam Bērnu rītam tiešsaistē. Šoreiz mājas par kino pārvērtīsies ar iedvesmojošo un pamācošo animācijas filmu "Varenais Ričards".

Bērnu rīti kopš ziemas sākuma notiek tiešsaistē un ir ieguvuši lielu piekrišanu, jo pasākumam iespējams pievienoties, atrodoties jebkurā vietā Latvijā, kā arī laikā pēc katras ģimenes izvēles. Pēc filmas noskatīšanās pasākuma dalībnieki aicināti piedalīties radošajā darbnīcā, lai, izmantojot materiālus, kas nosūtīti uz katra mājām un vadoties pēc darbnīcas vadītājas norādēm, izveidotu gaisa pūķus, ko vēlāk varēs doties lidināt svaigā gaisā.

Filma: "Varenais Ričards" ("Richard the Stork")
Rež.: Tobijs Genkelis, Reza Memari
Luksemburga, Vācija, Beļģija, Norvēģija, ASV
2017, 85 min
Animācija

Stāsts ir par zvirbuli Ričiju, kurš kopš dzimšanas pieņemts stārķu ģimenē. Visi viņu ļoti mīl, viņš ātri aug un jūtas kā īsts stārķis. Taču gājputniem stārķiem pienāk laiks lidot uz Āfriku, lai tur ziemotu. Ģimene ir spiesta atklāt Ričijam viņa izcelšanos, jo lidot kopā nedrīkst – grūtajā ceļojumā zvirbulis var iet bojā. Drosminieks negrasās nolaist spārnus un nolemj visiem pierādīt, ka ir īsts stārķis. Ričijs viens pats dodas ceļā, un viņam pievienojas jauni draugi – pūce Olga un papagailis Kiki.

Foto: Publicitātes foto

Filma tiks izrādīta latviešu valodā. Lai iegādātos biļeti uz filmas seansu tiešsaistē un vienotos par radošās darbnīcas materiālu saņemšanu uz savām mājām, nepieciešams rakstīt uz kino@kinobize.lv. Pieteikties iespējams līdz 20. janvārim.

Maksa par seansu:

  • 1 bērnam kopā ar vecākiem – 12 eiro
  • 2 bērniem kopā ar vecākiem – 15 eiro
  • 3 bērniem kopā ar vecākiem – 18 eiro
  • 4 bērniem kopā ar vecākiem – 20 eiro

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!