Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Saskaņā ar "Deadline", "Grammy" balvas ieguvēja repere Cardi B ir nolēmusi pamest "Paramount Player" komēdijas "Assisted Living" komandu, kurā viņai bija paredzēta galvenā loma. Kā izrādās, tas noticis nedēļu pirms paredzētā filmēšanas sākuma.

Saskaņā ar paziņojumu "Paramount Pictures" ir pilnībā pārtraucis filmas ražošanu.

Lai gan reperei jau ir bijušas nelielas lomas filmās "Afēristes" ("Hustlers") un "F9", tiek lēsts, ka filma "Assisted Living" būtu bijusi Cardi zvaigžņu stunda, jo tajā viņai bija paredzēta galvenā loma. Komēdijā Cardi bija plānots atveidot noziedznieci, kas bēg pēc tam, kad tiek nepatiesi apsūdzēta par noziegumu. Filmā viņa censtos pierādīt savu nevainību un slēptos savas vecmāmiņas pansionātā. Tāpat bija plānots, ka viņa izmantotu vecas dāmas protēzes un kosmētiku, lai iekļautos šajā pansionāta kompānijā.

Kā izrādās, Cardi B izvēlējās pamest filmu, jo nemitīgi tika pārcelts darba uzsākšanas laiks, teikts ziņojumā. Tiek ziņots arī tas, ka aktieri un visa filmēšanas komanda ir informēti par pēkšņām plānu maiņām. Lai gan sākotnēji izskanēja spekulācijas, ka Cardi aiziešana pēdējā brīdī varētu novest pie tā, ka studija sāks tiesvedību, avoti liecina, ka projekts joprojām varētu ieraudzīt dienasgaismu.

Repere pirmo reizi kā aktrise parādījās 2019. gada filmā "Hustlers" kopā ar Dženiferu Lopesu. Cardi tēloja viena no vairākām striptīza dejotājām, kas strādāja Ņujorkas striptīza klubā.

Pagājušajā gadā Cardi debitēja franšīzē "Ātrs un bez žēlastības" jeb "F9", kas ir piektā ienesīgākā 2021. gada filma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!