Foto: instagram.com/alisonbrie

Straumēšanas giganta "Netflix" seriāls par pagājušā gadsimta sieviešu reslinga trupu neatgriezīsies pie skatītājiem kā cerēts – platformas pārstāvji paziņojuši par filmēšanas pārtraukšanu, lai gan pēdējās sezonas uzņemšana jau ritēja pilnā sparā, raksta BBC. Šāds lēmums fanos un radošajā komandā izraisījis divejādas sajūtas – gan sapratni, gan arī vilšanos un sašutumu.

Seriāls "Glow" sākas ar galvenās varones darba meklējumiem. Viņa dedzīgi cenšas rast iespēju izsisties ar savu aktrises talantu, taču, kad kārtējais mēģinājums beidzas ar fiasko un bankas kontā teju svilpo vējš, sieviete uzzina par interesantu iespēju – piedalīties neparastā kastingā, kas norisinās kādā Losandželosas sporta zālē. Ātri vien viņa saprot, ka tā nav parasta aktieru atlase, jo vākta tiek sieviešu-cīkstoņu komanda "G.L.O.W" (Gorgeous Ladies of Wresling).

Kā galvenais iemesls filmēšanas pārtraukšanai tiek minēta jaunā koronavīrusa izraisītā pandēmija. "Netflix" norāda, ka seriāls prasa fizisku tuvību, varonēm cīkstēšanās laikā saskaroties ar rokām un ķermeņiem, tāpēc tā realizēšana ir ļoti apgrūtināta. Tāpat tiek uzsvērts, ka sieviešu reslinga trupā ir daudz dalībnieču, un visām sanāk bieži būt savstarpējā kontaktā.

Aktrise Kimija Geitvuda, kas seriālā atveido Steisiju, sacījusi, ka jūtas patiešām sagrauta par šo ziņu, kamēr daudzi fani un kritiķi šādu iznākumu dēvē par milzīgu zaudējumu.

Savās sajūtās dalījusies arī Brita Bairona un Alisone Brī, norādot, cik ļoti skums pēc visas radošās komandas – savas "Glow" ģimenes.

View this post on Instagram

A post shared by Alison Brie (@alisonbrie) on Oct 5, 2020 at 4:32pm PDT

Savu vilšanos publiski izteicis arī Sema Silvijas lomas atveidotājs:

Seriāla veidotāju komanda "Deadline" norādījusi, ka jaunais koronavīruss bijis par iemeslu daudzu cilvēku nāvēm pasaulē – tā ir traģēdija, uz kuru jābūt vērstai visai izmanībai. Tāpat radošais sastāvs piebildis, ka pasaules notikumi ir "daudz lielāki nekā mēs paši". "Mums tika dota pilnīga radošā brīvība, veidojot sarežģītu komēdiju par sievietēm un viņu dzīvesstāstiem. Un reslingu. Tagad tas viss ir beidzies," viņi sacījuši. Šiem izteikumiem sekojusi piebilde: "Vēl aizvien ir bēdīgi, ka vairs neredzēsim šīs 15 sievietes vienā "rāmī"."

Ceturtajā "Glow" sezonā tika uzfilmēta viena pilna sērija un sākts darbs pie otrās epizodes. Aktieri un režisori kopā strādāja aptuveni trīs nedēļas, līdz martā tika paziņots par filmēšanas pārtraukšanu Covid-19 izplatības dēļ.

Fani un kritiķi šīs ziņas uzņēmuši ar sašutumu, vienlīdz arī slavējot seriāla komandu par spēju būt drosmīgiem, smieklīgiem, bet vienlaicīgi arī emocionāliem, reālistiski atveidojot sieviešu dzīves pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados.

Tāpat "Netflix" paziņojis par vēl viena seriāla pārtraukšu, kas fokusējas ap sievietēm – "Teenage Bounty Hunters". Tas atklāj stāstu par dvīņumāsām, kas iesaistās noziedznieku un likumpārkāpēju tveršanā. Dienasgaismu bija lemts ieraudzīt tikai vienai šī seriāla sezonai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!