Foto: Vida Press

Zaļā gaisma ir oficiāli dota: "Squid Game", "Netflix" 2021. gada izcilākais hīts, startēs ar 2. sezonu, apstiprinājis straumēšanas giganta līdzizpilddirektors un galvenais satura vadītājs Teds Sarandoss, ziņo "Variety".

Šis paziņojums, iespējams, nav pārāk pārsteidzošs seriāla faniem, ņemot vērā tā statistiku. 2. sezona ir pat ļoti gaidīts notikums, jo pērn oktobrī "Squid Game" kļuva par līdz šim visvairāk straumēto "Netflix" seriālu ar vairāk nekā 111 miljoniem skatītāju. "Squid Game" pārspēja iepriekš skatītāko seriālu "Bridgerton", kas atpalika par 29 miljoniem skatītāju.

Arī seriāla režisors nebija vairījies no sarunām par nākamās sezonas iespējamību: "Es ļoti labi saprotu, ka uz otro sezonu liktas ļoti lielas cerības," Hvans sacīja. "Nav jau tā, ka es vispār nebūtu domājis par otro sezonu, un man arī ir aptuvens redzējums. Bet es nepārtraukti sev jautāju, vai es varu to padarīt labāku par pirmo sezonu? Es nevēlos, lai cilvēki justos vīlušies par jauno sezonu."

Režisors Hvans ķircināja, ka galvenajam seriāla varonim Seong Gi-hun var nākties izdarīt sarežģītu izvēli starp labo un ļauno, izmantojot "Zvaigžņu karu" analoģiju, lai panāktu to, ko viņš vēlas, vēsta "RadioTimes.com".

Viņš piebilda: "Iespējams, Gi-huns izies cauri kādam kritiskam punktam, kur viņam būs nozīmīga pārbaude."

Pilnīgi noteikti. "Squid Game" visums ir tikko sācies.
Sarandoss

Lai gan režisors neko vairāk medijiem nav stāstījis, mazais pavediens fanus ieintriģējis. Turpretī pats aktieris Gi-hun jokojis: "Ja man vajadzētu būt galvenajam vīram, es būtu visbriesmīgākais cilvēks, kādu jūs jebkad būsiet redzējuši."

Jau vēstīts, ka "Squid Game" režisors Tāpat režisors Hvans pagājušajā mēnesī apstiprināja "The Korea Times", ka notiek ar "Netflix" par seriāla 2. un 3. sezonu. "Tuvākajā laikā nonāksim pie kopsaucēja," sacīja Hvans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!