Foto: AP/Scanpix/LETA

Pēc ziņojumiem, ka "Netflix" cieš lielu akciju kritumu, ir paziņots, ka straumētājs ir atcēlis gaidāmo animācijas bērnu seriālu "Pearl", kuru veidoja Saseksas hercogiene Megana Mārkla. Mārkla un viņas vīrs princis Harijs izveidoja paši savu producēšanas kompāniju "Archewell Productions" un noslēdza līgumu ar "Netflix", dodot iespēju abiem radīt scenārijus seriāliem, dokumentālajām filmām, filmām un bērnu programmām. "Pearl" bija viens no diviem seriāliem, ko izstrādāja "Archewell Productions". Otrs bija dokumentālais seriāls "Heart of Invictus", kura liktenis vēl nav skaidrs, ziņo "Deadline".

Par seriālu "Pērle" tika paziņots pagājušā gada vasarā, un tas tika raksturots kā ģimenes seriāls, kura centrā ir 12 gadus veca meitene, kura rod iedvesmu dažādās ietekmīgās sievietes visā vēsturē. Toreiz Mārkla sacīja: Tāpat kā daudzas viņas vecuma meitenes, mūsu varone Pērle ir sevis izzināšanas ceļojumā, cenšoties pārvarēt ikdienas izaicinājumus. Esmu sajūsmā, ka, "Archewell Productions" sadarbojoties ar "Netflix" lieljaudas platformu un šiem neticamajiem producentiem, kopā parādīsim jums šo jauno animācijas seriālu, kas cildina neparastas sievietes visā vēsturē."

Nav skaidrs, vai seriālu "Pearl" atpirks kāds cits straumētājs, taču, tā kā Mārkla šķiet tik satraukta par seriāla attīstību, tas šķiet ticami. Līdztekus "Pearl" "Netflix" pārtraucis sadarbību ar vairākiem citiem bērnu seriāliem, tostarp "Dino Daycare" un "Boons and Curses". Šķiet, ka platforma maina savu modeli un ierobežo to, cik daudz projektu vienlaikus straumē. Ir ziņots, ka "Netflix" nevirzās uz priekšu ar vairākiem projektiem, kurus savulaik pasludināja par prioritāru saturu.

Jau rakstījām, ka globālais straumēšanas gigants "Netflix" ziņoja, ka pirmo reizi vairāk nekā desmit gadu laikā zaudējis abonentu skaitu, un prognozē vēl lielāku sarukšanu otrajā ceturksnī, kas ir reta parādība uzņēmumam, kas ir bijis uzticams dažādiem investoriem. Par to vairāk lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!