Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Pamela Andersone ir tā slavenība, ko visi uzskata, ka pazīst gan iekšēji, gan ārēji – vai vismaz par kuru ir viedoklis. Un tāds pamatīgs! Sākot ar "Baywatch" un attiecībām ar Tomiju Lī, beidzot ar slaveno skandālu par nopludināto seksa video, kas uz visiem laikiem mainīja viņas dzīvi un karjeru. Taču režisora Raiena Vaita jaunā dokumentālā filma "Pamela, A Love Story" ir kaut kas daudz vairāk nekā vienkārši stāsts par Pamelu, jo šī stāsta versiju stāsta pati Pamela.

Andersone jau šī gada martā paziņoja, ka viņa atklās savu dzīves stāstu "Netflix" gaidāmajā dokumentālajā filmā, paskaidrojot, ka filmas mērķis ir atgūt stāstījumu par savu dzīvi. Saskaņā ar straumēšanas pakalpojumu, Andersone atklāj intīmas, iepriekš nezināmas detaļas par savu agrīno dzīvi, tostarp laiku, kas pavadīts Ladismitā, Britu Kolumbijā, par viņas kā modeles un aktrises slavu. Viņa arī apspriež savu mūžīgo tiekšanos pēc mīlestības, kas noveda pie viņas plaši izplatītiem un bieži vien nemierīgiem romāniem.

Zvaigzne ideju par sava stāsta atgriešanu nosauca par "biedējošu", taču par "nepieciešamu soli", lai pasaulei parādītu sevis neapstrādātāko formu. Sevis patiesāko versiju!

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Filma ar vēl neredzētām personīgām fotogrāfijām, žurnāla ierakstiem un savām pašsajūtām būs pirmās personas stāstījums par to, ko īsti nozīmē būt ikonai, seksa simbolam, aktrisei un divu bērnu mātei – kamēr visi uz tevi skatās.

"Emmy" balvai nominētais kinorežisors Raiens Vaits vada Pamelas "Netflix" dokumentālo filmu. Viņš pastāstīja "Vanity Fair", ka bijusī "Playboy" modele sniedza intervijas un "atbildēja uz viņa jautājumiem stundām ilgi". Raiens arī apstiprināja, ka Pamelas un viņas bijušā vīra Tomija Lī seksa lentes skandāls tiks apspriests pēc tam, kad "Hulu" bez Pamelas atļaujas izveidoja seriālu "Pam and Tommy". Andersone nebija iesaistīta seriāla veidošanā. Saskaņā ar toreizējiem ziņojumiem, seriāls, kurā atkal tika atklāta seksa lentes situācija, Andersonei bija kā "atkārtota brūces atvēršana".

Režisors Raiens Vaits ik dienas slavē Pamelu par to, cik atvērta viņa bija dokumentālās filmas veidošanas laikā: “Galvenais mērķis bija, lai stāsts ir neapstrādāts un godīgs. Tas radīja patiešām emocionālu filmu, un es esmu ļoti priecīgs, ka man ir iespēja strādāt ar šādiem cilvēkiem. "Netflix" dokumentālā filma tiks izdota tajā pašā dienā, kad iznāks Pamelas memuāri "Love, Pamela" – 2023. gada 31. janvārī."

Raksta tapšanā izmantota informācija no portāliem "Vanity Fair" un "Today".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!