Foto: Vida Press

"Netflix" nāk klajā ar paziņojumu – globālais megahits "Squid Game" atgriezīsies ar otro sezonu! Tas gan nav nekāds pārsteigums, jo tas kļuva par skatītāko seriālu ar vairāk nekā 111 miljoniem skatītāju. Tāpat "Netflix" devis mājienus par to, kas jauns gaidāms tumšajā korejiešu drāmā, ziņo "Reuters".

Straumēšanas platforma "Netflix" "Twitter" publicēja 10 sekunžu garu tīzeri, kā arī seriāla režisora ​​un izpildproducenta Hvansa Tonhjoka paziņojumu.

"Squid Game" režisors Hvans visu šo otrās sezonas spekulāciju laikā ir saglabājis savu optimismu, vienlaikus ik pa laikam izmetot mājienus par to, ko viņš ir sarūpējis faniem. Aprīlī viņš piedāvāja milzīgus jaunumus, apstiprinot, ka "Squid Game" 1. sezonas galvenais varonis Seong Gi-hun atgriezīsies arī 2. sezonā kopā ar noslēpumaino masku – ļaundari "Front Man". Maijā "Squid Game" veidotājs sacīja, ka 2. sezonā tiks aplūkotas solidaritātes tēmas. Viņš arī maijā apsolīja, ka "Squid Game" 2. sezonā būs "labākas spēles" nekā 1. sezonā.

Bet, lūk, ir jaunākā režisora ziņa: "Pagāja 12 gadi, lai pagājušajā gadā beidzot atdzīvinātu pirmo "Squid Game" sezonu. Taču bija vajadzīgas tikai 12 dienas, lai "Squid Game" kļūtu par visu laiku populārāko "Netflix" seriālu," viņš rakstīja. "Kā seriāla "Squid Game" rakstniekam, režisoram un producentam man ir milzīgs sauciens faniem visā pasaulē: "Paldies, ka skatījāties un mīlējāt mūsu seriālu!""

Režisors Hvans atkal no jauna atklāja, ka atgriezīsies "The Front Man" un galvenais varonis Seong Gi-hun. "Vīrietis uzvalkā arī varētu atgriezties," viņš rakstīja, atsaucoties uz noslēpumaino pārdevēju, kurš savervē izmisušos spēlētājus spēles šovam. Viņa vēstījums patiešām neatklāj neko jaunu, jo tas apstiprina iepriekš jau zināmo.

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa varoņu tika nogalināti 1. sezonā, Hvans atzīmēja: "Es mēģināšu kaut kā atgriezt viņus 2. sezonā."

Lai gan precīzs izlaišanas datums vēl nav apstiprināts, sagaidāms, ka "Squid Game" atgriezīsies "Netflix" 2023. vai 2024. gadā. Režisors atklāja, ka viņam ir trīs lappuses ar idejām par 2. sezonu un viņš joprojām risina sarunas ar "Netflix" par to, kāda būs seriāla nākotne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!