Lieliski jaunumi seriālu mīļiem: straumēšanas gigants "Netflix" oficiāli paziņojis, ka komēdijseriāla "Sex Education" ceturtajai sezonai ir iedegta zaļā gaisma, taču romantiskā kino cienītāju saldēdiens "Emily in Paris" pie mums atgriezīsies jau 22. decembrī. Izvēlies, ko vēlies!

"Sex Education"

"Sex Education" 3. sezona debitēja straumēšanas vietnē "Netflix" 17. septembrī, un jau pēc dažām dienām paziņots par 4. sezonas projektu – tas tiek gatavots! Runājot par seriālu "Sex Education", nav nekāds liels pārsteigums par jaunās sezonas atklāšanu, jo seriālam ir milzīgs fanu pulks, it sevišķi, ja mājās ir pusaudzis, tad viņš pavisam noteikti seriālu ir jau redzējis un zina katru tā epizodi. Par ko tas īsti ir? Kamēr mūsdienu bērnu vecāki izauga ar "Glābējzvanu" un "Beverlihilsu", šis seriāls tēmu loku pavēris plašāk, nekā tikai joki pie ģērbtuves skapīšiem. Darbība norit izdomātajā Moordales vidusskolā Anglijā, un seriālā sirsnīgi tiek vēstīts arī par gejiem, lesbietēm, negribētu grūtniecību un kopumā jauniešiem aktuālām lietām. Sirsnīgs, jauks un jautrs. Patiks arī vecākiem.

Seriāla pamatā ir students Otis Milburns (Asa Baterfīlds), kurš ir labi zināmas seksa terapeites dēls. Viņa mammu un dakteri Džīnu atveido Džiliana Andersone. Par spīti tam, ka Otis ir diezgan nemākulīgs jautājumos par pretējā dzimuma pārstāvjiem, viņš atklāj neticamu prasmi sniegt padomus par seksu saviem biedriem. Viņš kopā ar draugiem piederas nūģu kompānijā, tomēr viņiem izdodas noorganizēt pagrīdes konsultācijas vienaudžu seksa problēmu risināšanai, kļūstot par mātes profesijas pārstāvjiem. Tas ļāvis seriāla skatītājiem uzzināt vajadzīgo un reizē arī nevajadzīgo par seksu no televīzijas ekrāniem.

Seriāla idejas radītājai un scenāristei Lorijai Nanai šis ir pirmais lielais projekts viņas karjerā, taču tas tiek jo īpaši slavēts tieši scenārija aspektos. Tāpat uzteikta pārdomāto seksuālo jautājumu attēlošanu.

Seriāls "Sex Education" ir ticis galā ar spēcīgu kritiku, proti, filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes" tas debitējis ar ļoti pozitīvu vērtējumu (95 procenti), vēsta "Variety". Tāpat seriāls ir ticis nominēts neskaitāmām balvām.

"Emīlija Parīzē"

Seriāls "Emīlija Parīzē" pirmizrādi piedzīvoja vietnē "Netflix" 2020. gada oktobrī. Tas ir stāsts par Emīlijas (Lilija Kolinsa) dzīvi. Viņa ir mārketinga vadītāja no Čikāgas, kura negaidīti atrod darbu Parīzē. Viņas galvenais uzdevums ir pārskatīt luksusa preču uzņēmumu klientu mediju stratēģijas un ienest amerikāņu skatījumu uz lietām eiropeiskajā vidē. Tur, Gaismas pilsētā, viņa uzsāk jaunu dzīvi, kas ir piedzīvojumu un izaicinājumu pilna. Viņai nākas cīnīties par uzvaru pār darba kolēģiem, saistīties jaunās draudzībās un jaunos romānos.

Kā ziņo "TVLine", otrā sezona skatītājus iepazīstinās ar jaunu Emīlijas mīlestību Alfiju (Lusjēns Laviskonts), kurš tiek raksturots kā sarkastisks un reizē šarmants ciniķis, kurš atsakās runāt franciski vai iedziļināties franču kultūrā. Sākotnēji viņiem ir nepatika vienam pret otru, taču tas pārvēršas par kaut ko vairāk. Viņš Emīliju tracina un arī intriģē.

Lilija Kolinsa savā "Instagram" kontā dalījās ar foto sēriju no gaidāmās sezonas, sniedzot faniem vēl tuvāku ieskatu modē. Attēlos redzam, kā Emīlija uzvelk dažādus krāsainus apģērbus, sākot ar lavandas krāsu un līdz pat saskaņotam krāsu ansamblim, visu noslēdzot ar kanārijdzeltenu bereti.

Intervijā žurnālam "People" seriāla veidotājs Darens Stārs (kurš vecās "Sekss un lielpilsēta režisors") pastāstīja, ka "Emīlija Parīzē" otrajā sezonā ir "daudz spēcīgāka" nekā pirmā.

Skaidrs ir viens – mums ir izvēle izvēlēties savai gaumei tuvāko seriālu ziemas sezonai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!