Foto: Vida Press
"Netflix" oficiāli ir paziņojis, ka paplašinās sadarbību ar Lindsiju Lohanu, kura ir nolēmusi filmēties divas jaunās straumēšanas platformas pilnmetrāžas spēlfilmās. Sīkāka informācija par šiem noslēpumainajiem projektiem netiek izpausta, taču zināms, ka vispirms Lohana būs redzama romantiskajā komēdijā "Falling for Christmas", kuras pirmizrāde straumēšanas platformā notiks 2022. gadā.

Lohana savu aktrises karjeru sāka "Disney" 1998. gada filmas "Dvīņu slazdā" iestudējumā. Nākamajā desmitgadē Lohana filmējās tādās filmās kā "Dīvainā piektdiena" un "Nekrietneles", kas aktrisei piešķīra pusaudža elka statusu. Tomēr juridisko un personisko iemeslu dēļ Lohana paņēma ilgāku pārtraukumu no aktiermākslas. Bet nu viņa ir atgriezusies!

Jau ziņojām par viņas jaunāko galveno lomu "Netflix" filmā "Falling for Christmas". Tajā Lohana atveido izlutinātu viesnīcas mantinieci, kura pēc slēpošanas negadījuma cieš no amnēzijas.

"Mēs esam ļoti priecīgi par mūsu līdzšinējo sadarbību ar Lindsiju, un esam sajūsmā turpināt sadarbību ar viņu. Mēs ar nepacietību gaidām, kad visai pasaulei varēsim piedāvāt vairāk viņas filmu," sacīja "Netflix" neatkarīgo filmu direktore Kristīna Rodžersa.

Lūk, "Netflix" ar "Twitter" starpniecību ir atklājis, ka Lohana uzstāsies vēl divos topošo filmu projektos. "Pasaule pirmo reizi iemīlējās Lindsijā Lohanā, kad viņa atveidoja dvīnes, un "Netflix" tagad dos pasaulei dubultdevu Lindsijas, ko mīlēt. Zvaigzne būs redzama divās jaunās filmās!"

Savukārt aktrise savā "Instagram" profilā rakstīja: "Gaidāmas aizraujošas lietas!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!