Foto: Kadrs no filmas

"Netflix" ir iepazīstinājis mūs ar jauno Adamsu ģimenīti pirmajā ģimenes kopbildē pirms jaunā seriāla pirmizrādes. Ar nelielu piebildi – bez Festera!

Straumēšanas platforma "Netflix" otrdienas (un nevis trešdienas!), 16. augusta, vakarā laida klajā pirmo ieskatu Tima Bērtona atjaunotajā seriālā. Straumēšanas gigants sociālajos medijos publicēja melnbaltu fotoattēlu, kas ļoti līdzinās "Addams Family" radītāja Čārlza Adamsa karikatūru zīmējumiem no "The New Yorker" lappusēm 20. gadsimta vidū.

Galveno varoni atveido Dženna Ortega, un viņa fotogrāfijā ir ģimenes centrā – ar nopietniem sejas vaibstiem un raksturīgajām bizēm. Viņai pievienojas Katrīna Zeta-Džonsa un Luiss Guzmans, kuri atveido Mortīciju (ar grezno vampīra kleitu) un Gomezu (ar strīpaino uzvalku), savukārt aktieris Īzaks Ordoness atveidos Trešdienas brāli. Reklāmas fotogrāfijās ir redzama nejaukā Trešdiena, kas sēž starp smaidošiem vecākiem un brāli, sasietu un iebāztu skapī.

Savukārt Guzmana atveidoto varoni faniem bija iespēja aplūkot nedaudz tuvāk. Kādā "Twitter" kontā tika publicēts ieraksts, kurā aktieris tika nodēvēts par "nacionālo dārgumu" viņa humora, harismas, talanta un 40 gadu aktiermākslas CV dēļ.

"Netflix" seriālu "Wednesday" apraksta kā pārdabiski noslēpumainu komēdiju, un tajā galvenā uzmanība tiks pievērsta iemīļotajai Adamsu ģimenes loceklei Trešdienai Adamsai. Viņa mēģinās apgūt savas ekstrasensu spējas, apturēt pilsētas iedzīvotāju slepkavību un atrisināt pārdabisko noslēpumu, kas skāra viņas ģimeni pirms 25 gadiem.

Lūk, arī seriāla tīzeris!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!