Aktrise Nīva Kempbela atklāj, ka pieņēmusi "ļoti grūtu lēmumu" noraidīt piedāvājumu filmēties sestajā ikoniskajā franšīzē "Kliedziens".

"Diemžēl es neveidošu nākamo "Kliedziens" filmu," viņa teica paziņojumā "Page Six". Paskaidrojot: "Kā sievietei man ir bijis ārkārtīgi smagi jāstrādā savā karjerā, lai noteiktu savu vērtību, it īpaši, ja runa ir par filmu "Kliedziens"."

Kempbela, kura pirmajās piecās filmās atveidoja Sidniju Preskotu, atzīmēja, ka viņai šķiet, ka izteiktais piedāvājums "neatbilst vērtībai, ko devusi šai franšīzei".

"Tas bija ļoti grūts lēmums," viņa turpināja. "Visiem maniem "Kliedziena" faniem – es jūs mīlu! Jūs vienmēr esat mani tik neticami atbalstījuši. Esmu mūžīgi pateicīga jums un tam, ko šī franšīze man ir devusi pēdējo 25 gadu laikā."

48 gadus vecā franšīzes karaliene jau iepriekš "Variety" atklāja, ka visas savas karjeras laikā viņai ir bijis grūti saņemt taisnīgu kompensāciju. Sarunā ar "Variety" Kempbela un Džeimija Lī Kērtisa atklāti runāja par atalgojumu. Kērtisa, neskatoties uz to, ka filmējusies komerciāli veiksmīgajā "Halloween", atzina, ka viņa "īsti nav nopelnījusi lielu naudu no šausmu filmām".

Kompānijas "Paramount Pictures" un "Spyglass Media" nesen deva "zaļo gaismu" filmai "Kliedziens 6", kas uz lielajiem ekrāniem nonāks 2023. gada 31. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!