Varam prezentēt Brūsa Vilisa trillera, asa sižeta filmas "Detective Knight: Redemption" otrās daļas reklāmas rullīti. Šī gada sākumā Brūss Viliss paziņoja par savu aiziešanu no amata pēc tam, kad viņam atkārtoti apstiprināta afāzija – tā ir slimība, kas attīstās no galvas smadzeņu pieres daivas garozas bojājuma un ietekmē runasspējas. Līdz ar to "Detektīvs Naits" filmu sērija ne tikai sniedz mums asa sižeta filmu triloģiju, bet arī kalpo par salda rūgtuma piesātinātu mirkli.

"Detective Knight: Redemption" ir viena no pēdējām filmām, ko Viliss uzņēma, pirms martā paziņoja, ka pēc afāzijas atklāšanas atkāpsies no aktiermākslas.

Jaunajā treilerī parādīts, kā detektīvs Naits (Villiss) paliek apcietinājumā pēc pirmās filmas notikumiem, kad viņš vajāja banku laupītāju grupu, kas Halovīna vakarā nogalināja viņa partneri. Cietumā, kurā viņš tiek turēts, izceļas dumpis, ko vada ļaunais Ziemassvētku spridzinātājs, kura sekotāji Ziemassvētku naktī terorizē pilsētu.

Fani, noskatoties reklāmas rullīti, ir komentējuši: "Neprātīga cieņa Brūsam Vilisam, viņš ir un uz visiem laikiem būs astoņdesmito gadu beigu un deviņdesmito gadu cienījamākais cilvēks. Es novēlu viņam visu to labāko."

Filma "Detective Knight: Redemption" tiks izlaista atsevišķos kinoteātros 9. decembrī, savukārt trešā daļa "Detective Knight: Independence" tiks izdota nākamā gada jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!