Foto: AP/Scanpix/LETA
Iznācis ilgi gaidītais seriāla "The Witcher" 3. sezonas reklāmas rullītis, kurā pēdējo reizi var redzēt aktieri Henriju Kavilu Džeralta no Rivijas lomā, pirms galveno lomu pārņems austrālietis Liams Hemsvorts. Jaunākās sērijas šovasar tiks izlaistas divās kārtās. Pirmo piecu sēriju pirmizrāde notiks 29. jūnijā, bet atlikušās trīs sērijas – 27. jūlijā.

Fanu iemīļotais aktieris Henrijs Kavils, kurš seriālā piedalās kopš 2019. gada, jaunajā sezonā būs redzams pēdējo reizi. Viņa aiziešana no seriāla samulsināja fanus un radīja bažas par seriāla nākotni, savukārt reklāmas rullītī tiek ķircināts – "Šovasar viss mainās.".

Seriāla veidotāja Lorena Hisriča norādījis, ka 3. sezona nebija plānota kā atvadas no Kavila, kurš kopš seriāla pirmsākumiem filmējies fantāzijas drāmā, atveidojot briesmoņu mednieku ar pārdabiskām spējām, taču tagad, kad zināms, ka Kavils vairs neatgriezīsies Džeralta no Rivijas lomā un to turpinās atveidot Liams Hemsvorts, seriāla veidotāja atzīst, ka 3. sezona būs varonīgākās atvadas, kādas vien Kavils varētu gūt, ziņo "Entertainment Weekly".

"Henrijs šovam devis ļoti daudz, tāpēc mēs vēlamies to pienācīgi godināt," Hisriča teikusi "Enertainment Weekly" un norāda, ka 3. sezona daļēji balstīsies uz Sapkovska ceturto grāmatu "Nicinājuma laiks" ("Time of Contempt"). Viņa turpina, ka notikumi jaunākajā sezonā ir visciešāk saistīti ar tiem, kas aprakstīti grāmatā – būs redzami nozīmīgi, sižeta līniju ietekmējoši notikumi un personāžu rakstura veidojoši momenti. Jāpiebilst, ka tieši seriāla neveidošana roku rokā ar oriģinālo darbu bija viens no iemesliem, kādēļ seriāls saņēma kritiku ne tikai no faniem, bet arī paša Kavila.

3. sezonas anotācija: Kad kontinenta monarhi, burvji un briesmoņi sacenšas, lai notvertu Siri (Freija Allana), Džeralts meiteni paslēpj, apņēmības pilns aizsargāt savu tikko atkal apvienoto ģimeni no tiem, kas draud to iznīcināt. Dženefera, kurai uzticēta jaunās meitenes apmācīšana maģijā, ved Džeraltu un Siri uz aizsargāto Aretuzas cietoksni, kur viņi cer atklāt vairāk par meitenes spējām, bet tā vietā atklāj, ka nonākuši politiskās korupcijas, tumšās maģijas un nodevības kaujas laukā.

Straumēšanas platformas "Netflix" veidotais seriāls balstīts uz autora Andžeja Sapkovska grāmatu sēriju ar tādu pašu nosaukumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!