Foto: Shutterstock

Tapuši zināmi daži lieli jaunumi filmas "Thor: Love and Thunder" frontē. Pēdējo dienu laikā topošās "Tora" filmas, kopskaitā jau ceturtās, režisors Taika Vaititi un aktrise Natālija Portmena ir dalījušies ieskatos par to, kā virzās process ar scenāriju un kad paredzēts uzsākt filmēšanu. Gadā, kad kino jomā valda klusums, jaunumi par gaidāmo "Marvel" veikumu filmu entuziastiem ir kā medusmaize.

Pirmo jaunumu atklājusi Portmane bilstot, ka "Tora" ceturto daļu paredzēts sākt filmēt 2021. gada sākumā. Portmane dalījās ar šo ziņu, kamēr nedēļas nogalē tērzēja ar Serēnu Viljamsu "Instagram Live", kas bija veltīts "Williams' Serena" apģērbu zīmolam. Kādā momentā īsās sarunas laikā Portmane atzīmēja: "Mēs nākamā gada sākumā filmēsim Austrālijā."

Otra ziņa nāk no Vaititi, kurš atklāja, cik tālu ticis ar scenārija rakstīšanu. Runājot ar BBC News, Vaititi sacīja: "Es domāju, ka viss norit ļoti labi. Mēs ar pārtraukumiem esam rakstījuši scenāriju jau vairāk nekā gadu un… patiesībā šobrīd nedaudz atpūšamies." Sarunas turpinājumā viņš piebilda, ka "Tors 4" scenārijs ir "neprātīgs" un "arī ļoti romantisks", izvēršot piebildi par romantisko daļu: "Es vēlos radīt ko tādu, ko nekad vēl neesmu nedz darījis, nedz tas man iepriekš būtu interesējis. Mani patiešām vilina šāds izaicinājums."

Ir pagājis gads kopš "Comic-Con 2019" tika oficiāli paziņots par "Thor: Love and Thunder" filmēšanas plāniem. Fani uzzināja, ka Portmena atgriezīsies "Marvel" kinematogrāfiskajā visumā (MCU) kā Džeina Fostere un, iespējams, pat pati iejutīsies Tora ādā. Tāpat jau skatītāju iemīļotie Kriss Hemsvorts un Tesa Tomsone atgriezīsies kā Tors un Valkīra. Tikmēr "Collider" jau martā apstiprināja ziņas, ka Kristians Beils jaunajā filmā spēlēs ļauno tēlu. Kas tas par ļauno tēlu gan joprojām nav zināms, bet nav šaubu, ka Beilam šāda loma lieliski piestāvēs.

"Thor: Love and Thunder" pašlaik plānots izlaist 2022. gada 25. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!