Ar filmas "Adamsu ģimene 2" ierašanos spokainākā gada sezona ir oficiāli sākusies! Biedējošie vecāki Gomezs un Mortīcija un viņu klans ir atgriezušies un gatavi dalīties ar mums savā brīnišķīgi dīvainajā būtībā. Laiks uz ekrāniem tikties ar jocīgajiem, ikoniskajiem un spocīgajiem varoņiem!

Pirmo reizi Adamsu ģimene animācijas filmas veidolā atgriezās 2019. gadā. Pirmajā filmā draņķīgo laikapstākļu un pastaigu cienītājs Gomezs, melnās krāsas mīļotāja Mortīcija un viņu bērni Vensdija un Pagslijs, kuru rotaļu laukums ir kapsēta, atvēra jaunu lappusi kaimiņu attiecībām un atklāja, ko nozīmē būt patiesi labiem kaimiņiem.

Ko redzēsim "Adamsu ģimenē 2"?

Šajā kinolentē viņu piedzīvojumi norisināsies ceļā. Adamsu ģimenīte notrauks putekļus leģendārajam auto un dosies "roadtrip" brīvdienās, šķērsojot dažādas pilsētas un iekuļoties ne vienā vien amizantā situācijā. Kāpēc ceļojumā? Proti, vecāki ir noraizējušies par to, cik strauji aug viņu bērni, viņi izlaiž ģimenes vakariņas un kā jau pusaudži dod priekšroku vairāk laika pavadīt vienatnē. Šķiet, ka Vensdija ar katru dienu kļūst arvien nicinošākā pret vecākiem, un viņa cīnās ar lielākiem jautājumiem par to, kas viņa ir. Savukārt Pagslijs ir izrādījis lielu interesi par meitenēm. Tam par iemeslu vecāki nolemj doties trīs nedēļu pārbraucienā, lai atsvaidzinātu ģimenes saites.

Ceļojums būs īstens Adamsu ģimenes saišu stiprības pārbaudījums, sagādājot ne vienu vien nervus kutinošu situāciju. Savā ceļā viņi saskriesies ar dažādākajiem varoņiem, pārbaudīs ģimenes vienotību, eksperimentēs, šo to uzlaidīs gaisā, un to visu darīs savā unikālajā Adamsu stilā!

Nav pārsteigums, bet Adamsu ģimene vienmēr ir kautrējusies būt saskarsmē ar "normiem" jeb normāliem cilvēkiem, tāpēc brauciens pāri valstij bija ideāls veids, kā ne tikai veidot attiecības ar normiem, bet arī kļūs par iespēju satikties ar cilvēkiem no dažādām valstīm un dzīves jomām.

Amerikāņu aktieris Oskars Īzaks, kurš ierunājis Gomeza balsi, stāsta: "Tā kā pirmā filma bija vairāk par diezgan mazu apkaimi un kaimiņattiecībām, tad šajā daļā apkaime paplašinās pa visu valsti. Un tas mums ļauj redzēt šo ģimeni ar visām viņas dīvainībām, reizē mācoties arī pašiem par sevi, piemēram, kad viņi mijiedarbosies ar visām dažādajām cilvēka tipa šķautnēm, kas dzīvo ASV," Īzaks dalījies ar portālu "Variety". No viņu komunikācijas ar dažādajiem cilvēkiem, iespējams, varam arī mēs ko mācīties.

Jaunajā filmā ar sevi iepazīstinās daudzi jauni, taču tikpat spocīgi un jocīgi personāži kā Adamsi! Kinolente kinoteātros skatāma no 8. oktobra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!