Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Universal" romantiskās komēdijas "Biļete uz paradīzi" ("Ticket to Paradise") filmēšana Austrālijā, Kvīnslendas štatā ir apturēta nopietna Covid-19 uzliesmojuma dēļ. Tiek ziņots, ka producēšanas pauzes dēļ zvaigznes Džordžs Klūnijs un Džūlija Robertsa ir devušies atpakaļ uz ASV.

Saskaņā ar "Deadline" avotiem, nesen ar vīrusu saslimuši vairāk nekā 12 aktieri un filmēšanas grupas darbinieki, un tādēļ visi ir nosūtīti mājās. Ir cerība, ka nākammēnes viņi varētu atgriezties, ziņo "Deadline".

Filmas "Ticket to Paradise" veidošana sākās pagājušajā gadā vairākās vietās Kvīnslendā. Savukārt šis atgadījums notika tikai divas nedēļas pirms filmēšanas pabeigšanas. Vietējie mediji liecina, ka filmas uzņemšana tiks pārtraukta uz trīs mēnešiem, taču nav precīzi zināms, kad aktieri atkal varēs strādāt.

Režisors Ols Pārkers, kura zināmākais veikums ir mūzikls "Mamma Mia! 2", ir arī filmas "Biļete uz paradīzi" režisors. Filmas stāsts sekos līdzi diviem šķirtiem vecākiem, kuri steidzas uz Bali, lai apturētu viņu pusaugu meitu no neprātīgas laulības, kāda bija viņiem pašiem.

Tāpat "Daily Mail Australia", kas pirmais ziņoja par šo notikumu, stāstīja, ka Klūnijs noskuvis bārdu, ko viņš bija speciāli izaudzējis filmēšanai.

Sākotnēji "Universal" bija ieplānojis "Ticket to Paradise" kinoteātros izlaist 2022. gada 30. septembrī, taču pēcāk plānus pārcēla uz 2022. gada 21. oktobri. Tomēr filmas uzņemšanas pārtraukšana uz trim mēnešiem varētu radīt šaubas par jauno datumu.

Abi Oskara laureāti iepriekš kopā strādājuši pie filmas "Oušena banda", kā arī 2016. gada filmas "Naudas monstrs".

"Biļete uz paradīzi" ir jaunākā filma, kas ir ieguvusi dzelteno gaismu notiekošās pandēmijas dēļ, pievienojoties filmām, kas iepriekš tika apturētas Covid-19 dēļ, piemēram, "Jurassic World: Dominion", "Betmens" un "Mission: Impossible 7".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!