Foto: Vida Press

"Netflix" atdzīvina franšīzi "Spiegu bērni" ("Spy Kids") un atgriež sākotnējo režisoru Robertu Rodrigesu. 2001. gadā izlaistā asa sižeta piedzīvojumu filma koncentrējās uz Karmenu un Džūniju, kuri atklāj, ka viņu vecāki ir superspiegi, un pēc tam, kad viņi ir sagūstīti, bērniem viņi jāglābj. Tolaik filma ieguva milzīgu popularitāti, pirmajās trīs nedēļās ieņemot pirmo vietu kā skatītākā filma pasaulē, iekasējot 147,9 miljonus ASV dolāru. Nu "Netflix" nolēmis radīt franšīzi mūsdienu auditorijai.

Roberts Rodrigess jaunajā filmas daļā atkal iejutīsies režisora, scenārija autora, kā arī producenta ādā. Sižeta detaļas netiek atklātas, taču nākamās paaudzes "Spiegu bērni" griezīsies ap multikulturālas ģimenes aktivitātēm. Proti, mērķis ir iepazīstināt ar jaunu mūsdienu spiegu ģimeni.

Jaunā filma tiks uzņemta sadarbībā ar "Skydance Media" un "Spy Kids" tiesību īpašnieku "Spyglass Media", kas pirms gada noslēdza vienošanos ar Rodrigesu, lai strādātu pie īpašuma (filmas) "pārbūves". Kā noprotams, "Netflix" un Rodrigess atraduši lieliskas darba attiecības.

Jaunā "Spiegu bērni" daļa nāk mirklī, kad "Netflix" paziņojis, ka piešķirs prioritāti ģimenes saturam. Gigants pavisam nesen guva panākumus ar Raiena Reinoldsa filmu "The Adam Project", kas, pēc straumēšanas pakalpojuma teiktā, ir viens no visvairāk skatītajiem oriģināliem pirmajās 28 dienās. Citu uz ģimeni orientētu projektu vidū ir Džeisona Momoa filma "Slumberland", Millijas Bobijas Braunas producētā filma "Enola Holmes 2" un filma "The School for Good and Evil".

Lai gan iepriekšējais mēģinājums atgriezt filmu "Spiegu bērni", iespējams, līdz galam neizdevās, vairāk nekā 20 gadi no oriģinālās filmas iznākšanas datuma rada lielāku cerību auditorijai. Piekritīsi, ka šī lielā gaidīšana radījusi nostalģiju pret šo filmu? Bērniem, kuri redzēja oriģinālu, visticamāk, tagad pašiem ir savi bērni, ar kuriem viņi vēlētos dalīties pieredzē. Ja filma izvēlas mantot turpinājumu, tad atgriezt franšīzes zvaigznes Antonio Banderasu, Karlu Gugino, Aleksu Vegu, Derilu Sabaru, Alanu Kamingu, Maiku Džadžu, Teri Hečeri un Deniju Treho ir drošs veids, kā palielināt šī projekta gaidas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!