Foto: Publicitātes attēli
Seriāla pirmizrāde ir tepat aiz stūra! Beidzot ir iespēja redzēt pirmās fotogrāfijas un tīzeri oriģinālseriālam "Kurš nogalināja Otto Milleru?", kas Latvijas skatītājiem būs pieejams straumēšanas platformā "Viaplay" jau 9. septembrī.

"Viaplay" oriģinālseriālā "Kurš nogalināja Otto Milleru?" 65. dzimšanas dienā savā muižā tiek atrasts noslepkavots slavens uzņēmējs un cīkstonis – bijusī restlinga zvaigzne. Detektīvi pēc kārtas nopratina astoņus ģimenes locekļus, un pamazām atklājas tumšas patiesības par veiksmīgu un varenu vīrieti. Ikvienam ir stāsts par Otto Milleru – un katram ir savs motīvs.

Aiz "Viaplay" pirmā Baltijas oriģinālseriāla "stāv" virkne igauņu. Seriāla autors ir Igaunijā zināmais romānists Birks Rohelends, kurš ir arī viena no Igaunijas lielākajiem televīzijas seriāla "The Pillowclub", kuram pašlaik ir 14. sezona, veidotājiem. Režisors ir Renē Vilbre, kura jaunākajos titros ir iekļauta grāvēja "Class Reunion" triloģija, kas ir viena no ienesīgākajām filmām Igaunijas kino vēsturē, kā arī Baltijā zināmā komēdija "Estonian Funreal". Tagad režisors Vilbre ir piešķīris jaunu enerģiju iespaidīgajam nozieguma sižetam seriālā "Kurš nogalināja Otto Milleru?".

"Kriminālseriālam ir aizraujoša stāsta struktūra. Notiek slepkavības izmeklēšana un visiem astoņiem aizdomās turamajiem, kuriem katram ir savs slepkavības motīvs, ir jāsniedz personiskais redzējums par notikušo. Mēs novērojam astoņus dažādus stāstus, astoņus skatienus uz uzņēmēju Otto Milleru, kā arī astoņus dažādus viņa ģimenes locekļu portretus. Sajūsmu papildina fakts, ka stāsta vidū kļūst skaidrs – arī abiem detektīviem, kuri izmeklē slepkavību, ir savi noslēpumi," stāsta Renē Vilbre.

Foto: Publicitātes attēli

Galveno lomu kā labi zināmu uzņēmēju un kādreizējo cīņas sporta zvaigzni Otto Milleru atveido igauņu populārais aktieris Jāns Rekors, pēc kura teiktā, stāsts atstāj daudz vietas iztēlei un spekulācijām. "Šis nav lineārs stāsts – tas ir likumsakarību vadīts un sarežģīts slepkavības noslēpums, kas balstās unikālās detaļās un psiholoģiskos aspektos," stāsta Jāns Rekors.

""Viaplay" stāsti lielā mērā ir vērsti uz to, lai priekšplānā izceltos lokālais leņķis un īpatnība. Tāpēc mēs esam neticami lepni un gandarīti prezentēt mūsu pirmo igauņu oriģinālseriālu "Kurš nogalināja Otto Milleru?", kurā ir apkopoti daļa no Igaunijas lielākajiem talantiem gan aiz kameras, gan kameras priekšplānā. Apvienojumā ar gudru un sarežģītu klasiskā nozieguma sižeta pagriezienu mēs esam pārliecināti, ka seriāls saviļņos auditoriju tālu aiz Igaunijas un Baltijas robežām," uzsver Filipa Valestams "Viaplay" grupas satura vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!