Foto: Vida Press

Šķiet, ka filma "Joker: Folie à Deux" dodas pareizajā virzienā, jo režisors Tods Filipss dalījies ar tīzera attēlu, kurā paziņots par filmas pirmo filmēšanas dienu. Attēlā redzams Hoakins Fīnikss, kas nozīmē tikai vienu – viņš gatavo savu godalgoto smaidu un smieklus kārtējam tuvplānam. Leģendārais ļaundaris atgriežas!

Filipss kopīgoja attēlu vietnē "Instagram" kopā ar pavisam vienkāršu parakstu: "Pirmā diena. Mūsu zēns. #joker." Attēlā redzams Hoakina Fīniksa filmas tēls Artūrs Fleks (pazīstams arī kā Džokers). Artūrs, visticamāk, atrodas cietumā. Viņš guļ bez krekla un ir redzams ar skūšanās putām uz viņa sejas. Viņu aprūpē nepazīstama persona, kura noteikti nav Lady Gaga, bet gan vīrietis. Redzams arī tas, ka Fīnikss ir pārveidojis savu izteiksmīgo ķermeņa uzbūvi.

Kamēr daudzi fani bija sajūsmā, redzot viņu, citi lūdza atrādīt Lady Gagu. Kā jau ziņojām, filmu "Joker: Folie à Deux" kinoteātros sāks rādīt 2024. gada 4. oktobrī, un tajā līdzās Fīniksam būs redzama arī Lady Gaga. Par filmu pagaidām neko daudz nezinām, taču ir ziņots, ka Lady Gaga spēlēs Hārliju Kvinu. Turklāt turpinājums visdrīzāk būs mūzikls.

Vairāki komentāri izskanēja šādi: "Artūrs Fleks ir atgriezies! Lūdzu, iedodiet mums attēlu arī ar Lady Gagu!"


Margo Robija, kura bija atveidojusi Hārlijas Kvinas lomu vairākās "DC" filmās, bija novēlējusi Lady Gagai visu to labāko, piebilstot, ka ir tik laimīga, redzot, ka 36 gadus vecā Gaga uzņemas lomu: "Tas ir liels gods izveidot pietiekami spēcīgu pamatu, lai Hārlija tagad varētu būt viena no tiem varoņiem, kuru spēlēt var arī citi aktieri. Un es domāju, ka Gaga ar šo lomu paveiks kaut ko neticamu."

Pirmā "Džokers" filma tika izlaista 2019. gadā, un "IGN" tai piešķīra retu 10 no 10 atzīmi. Atgādinām, ka filma "Joker" ir plaši pazīstamā supervaroņa Betmena stāsta prīkvels un vēsta, kā Džokers kļuvis par ļaundari un Betmena lielāko ienaidnieku. Tās galvenais varonis Artūrs Fleks ir neizdevies komiķis, kurš, tērpies klauna tērpā, klīst pa Gothemas pilsētu un nemitīgi sastopas ar vardarbību. Fleks pamazām zaudē veselo saprātu, transformējoties par ļaundari Džokeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!