Foto: Publicitātes foto
Decembrī straumēšanas platformā "Netflix" parādīsies drāma "Ma Rainey's Black Bottom", kuras viens no galvenajiem varoņiem ir šī gada augustā pāragri mūžībā aizgājušais Čedviks Bousmens. Kā raksta izdevums "Variety", loma šajā kinolentē bija pēdējā pirms viņa nāves.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" straumēšanas gigants publicējis pirmās fotogrāfijas, kurās redzams gan Bousmens, gan arī viņa ekrāna partnere šajā filmā – Viola Deivisa, kas lielu popularitāti iemantojusi ar profesores lomu augsti novērtētajā seriālā "How To Get Away With Murder". Jaunās kinolentes režisors ir Džordžs C. Vulfs, un tā balstīta Pulicera balvas ieguvēja Augusta Vilsona 1982. gada darbā.


Filmas veidotāji centušies šķetināt rasu saspīlējuma jautājumu 1927. gada Čikāgā, sekojot Deivisas atveidotās mākslinieces gaitām un viņas komandai. Kā redzams publicētajās fotogrāfijās, Bousmenes ir tērpies smokingā un muzikālu kolēģu ielenkumā gatavs uzstāties un muzicēt. Filmā viņš iejūtas trompetista un galvenās varones drauga lomā.

Supervaroņu filmas "Melnā Pantēra" zvaigzne Bousmens, kurš jaunajā "Netflix" filmā iejūtas Levī varoņa ādā, mūžībā devās 43 gadu vecumā, neuzveicot cīņu ar audzēju. "Strādāšana ar Čedviku šīs filmas veidošanā bija krāšņa pieredze," publiskajā paziņojumā pēc traģiskā notikuma paziņojis režisors. "Katru dienu mums bija iespēja vērot viņa talanta mežonību un sirds maigumu. Ļoti mīlošs, talantīgs un labsirdīgs cilvēks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!