Foto: Vida Press

Grētas Gērvigas režisētajā filmā "Bārbija" varētu būt simtiem Kenu, tomēr tieši galvenās vīrieša lomas atveidotājs ir aktieris Raiens Goslings. Viņš atveido draugu, kurš nav gatavs atstāt savu mīļoto Bārbiju (Margo Robija) no redzesloka. Filmas rozā jautrais treileris skaidri parāda, ka Goslinga Kens ir apsēsts ar divām lietām: Bārbiju un skrituļslidām. Gaidāmās filmas galvenās lomas atveidotāji pavisam nesen uzstājās "CinemaCon 2023" pasākumā, kurā Raiens Goslings atklāti runāja par to, kā viņam izdevās iejusties sava varoņa ādā.

Saskaņā ar tabloīda "People" informāciju Goslingam bijušas nelielas zināšanas par Kenu, pirms viņam tika piedāvāta šī loma. Viņš atzina, ka ļoti šaubījies par sevi, taču tieši režisore Grēta Gērviga un Margo Robija palīdzēja viņā "uzburt" nepieciešamo Kenerģiju ("Ken-ergy"). "Es Kenu pazinu tikai no tālienes. Es nepazinu Kenu no iekšpuses, un, ja būšu patiesi godīgs – es šaubījos par savu Kenerģiju. Es to sevī neredzēju, bet Margo un Grēta – viņas to spēja manī uzburt," viņš teica.

Raiens paskaidroja, cik sirreāla pieredze bijusi spēlēt Bārbijas pavadoni, un jokoja, ka viņš dzīvoja savu dzīvi, līdz: "Kādu dienu es sāku balināt matus, skuvu kājas, valkāju neona tērpus un vizinājos ar skrituļslidām pa Venēcijas pludmali."

Iegūstot lomu, Goslings piedzīvoja patiesi fiziskas pārvērtības, kas joprojām tiek demonstrētas ar balinātajiem matiem un ādas tonējumu.

"Tad es kādu dienu pamodos un kliedzu: "Kāpēc uz maniem palagiem ir paštonējošā krēma paliekas? Kāpēc es valkāju jakas bez krekliem apakšā? Kas notiek?""

Lai gan viņa "Mattel" iedvesmotās lelles pārvērtības bija krasas, Goslings sacīja, ka ir pateicīgs par iespēju strādāt kopā ar tik talantīgiem aktieriem un komandu. Viņš izteica uzslavas filmas izcilajai komandai: "Strādāt ar šo kolektīvu – viņi visi ir izcili un tas bija tik aizraujoši!"

4. aprīlī debitēja "Warner Bros." un "Mattel" gaidāmās romantiskās komēdijas oficiālais pilnmetrāžas treileris, kurā Margo Robija redzama kā slavenā blondīne kopā ar daudzām citām Bārbijām un Keniem, izlaužoties no savas ideālās leļļu pasaules un nonākot cilvēku pasaulē. Jā, Margo Robija atdzīvojas kā slavenā lelle.

Jaunā reklāmas rullīša aprakstā ir šāda sauklis: "Dzīvot Bārbiju zemē nozīmē būt ideālai būtnei ideālā vietā. Ja vien jums nav pilnīga eksistenciāla krīze. Vai arī tu esi Kens."

Filmas sižets, šķiet, joprojām ir noslēpumā tīts, taču ir mājieni par nepatikšanām Bārbijas un Kena paradīzē. Izskatās, ka Bārbija šobrīd vēlas zināmu neatkarību un brīvību, savukārt Kens ir diezgan pieķēries un negrib atkāpties ne soli no Bārbijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!