Foto: Vida Press

Filmas "Pirmklasīgās" zvaigzne Rebela Vilsone ir atklājusi, ka kandidējusi uz lomu gaidāmajā Džeimsa Bonda filmā. Vai tas nozīmē, ka aktrise varētu būt jaunais aģents 007?

2023. gada Kannu kinofestivālā sarunājoties ar "Variety", 43 gadus vecā Vilsone atklāja, ka ir piedalījusies nākamās Džeimsa Bonda filmas atlasē, un, lai gan bija diskrēta attiecībā uz kādām īpašākām detaļām, viņa ātri vien uzsvēra, ka nekandidēja uz Džeimsa Bonda galveno lomu.

Vilsone paskaidroja, ka noklausīšanās notikusi pēc tam, kad ar viņu sazinājušies franšīzes producenti – Barbara Brokoli un Maikls Vilsons, kuri Vilsoni iepazina kā 2022. gada BAFTA filmu balvu pasniegšanas ceremonijas vadītāju. Tā kā Rebelai producentiem bija jāpieprasa atļauja dažiem ar Bonda tematiku saistītiem jokiem, viņiem visiem savā starpā izveidojusies īpaša saikne.

Lai gan austrāliešu komiķe un aktrise ir atklājusi, ka piedalījusies šajā atlasē, viņa ir atteikusies izpaust to, vai noklausīšanās bijusi veiksmīga. Ņemot vērā to, cik slepeni ir Brokoli un Vilsons ar Bonda franšīzi, maz ticams, ka viņi būtu ļāvuši Vilsonei apspriest ar medijiem lomas iegūšanas vai neiegūšanas faktu.

"Tas, kas bija patiešām forši, bija nokļūt Bonda atlasē," Vilsone stāstīja izdevumam, norādot, ka viņa piedalījās cita varoņa atlasē franšīzes nākamajā filmā, kas iegūs pavisam jaunu "elpu" pēc Daniela Kreiga pēdējās dalības Bonda lomā – 2021. gada filmā "Nav laiks mirt".


Slavenās franšīzes nākamā daļa pašlaik ir scenārija stadijā. Brokoli un Vilsons pērn stāstīja izdevumam "Variety", ka jaunā Bonda atrašana ir ne tikai stāsts par aktiera atlasi filmai. Runa ir par jaunu filmu, kurā kaut kas tiks mainīts tik ļoti, ka šķitīs pilnīgi jauns. Viens no bieži apspriestajiem šīs lomas līderiem ir Ārons Teilors-Džonsons.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!