Foto: Vida Press

Reklamējot savu jauno seriālu "The Thing About Pam", divkārtējā "Oskara" balvas ieguvēja Renē Zelvēgere izteica interesi par vēlmi vēlreiz attēlot savu slaveno romantiskās komēdijas varoni Bridžitu Džounsu. Filmas fani kļuvuši teju stāvā sajūsmā. Vai tas nozīmē to, ka Bridžita Džounsa varētu atgriezties?

Uz jautājumu, vai ir iespējams vēl viens franšīzes turpinājums, viņa atbildēja: "Es tā ceru. Es tā ceru. Tas būtu jautri, jo ikviens zina, ka viņa ir tik jautra."

"Man patīk atrasties viņas kurpēs," skaidroja Zelvēgere. "Ziniet, kas man liek ķiķināt katru dienu, kad aizdomājos, kā konkrēto situāciju risinātu Bridžita. Tas ir tik jautri!"

Zelvēgere pirmo reizi titulēto varoni atveidoja 2001. gadā. "Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" guva komerciālus panākumus, un 2002. gadā aktrise nopelnīja pirmo "Oskara" nomināciju.

Viņa atkal iejutās Džounsas kurpēs 2004. gada filmā "Bridžita Džounsa: Saprāta robeža" un pavisam nesen 2016. gada filmā "Bridžitas Džonsas mazulis". Jaunākā filma visā pasaulē iekasējusi 212 miljonus ASV dolāru.

Zelvēgere par viņas tēlu filmās piebilda: "Man viņa šķiet tik pievilcīga... viņas pašaizliedzīgā apņēmība. Es viņu mīlu. Patiesībā tas ir ļoti reti, ka ir iespējams sekot līdzi kādam filmas varonim dažādos viņa dzīves posmos."

2016. gada oktobrī Zelvēgere izdevumam "People" stāstīja, ka viņai ļoti patika atkal atveidot Džounsu, sakot: "Nu, viņa ir nedaudz vecāka, viņa ir nobriedusi, arī profesionāli – vairāk sasniegusi," viņa dalījās.

Sarunājoties par savu jaunāko krimināldrāmu kanālā NBC, Zelvēgere apsprieda arī savas karjeras sākuma laikus, kad viņa pirmo reizi ieguva slavu pēc filmēšanās filmā "Džerijs Magvairs" kopā ar Tomu Krūzu: "Tas bija dīvaini. Laikam ne naivi. Es nebiju naiva, bet īsti nepievērsu uzmanību dažām lietām, kas, iespējams, bija noderīgas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!