Foto: Vida Press
"Līgavas māsas" ("Bridesmaids") izceļas kā viena no labākajām komēdijām, kas iznākusi pēdējā desmitgadē. Bet kāpēc tai nav turpinājuma? Par to aktrisei Rozai Bērnai ir atbilde!

Nesen aktrise dalījās savā sajūsmā par ļoti gaidītā turpinājuma iespējamību. Ekskluzīvā intervijā ar "People Magazine" Bērna, kura 2011. gada kino pērlē lieliski atveidoja valdzinošo varoni Helēnu, atklāja savu nepārprotamo vēlmi doties ceļā uz turpinājumu ar nosacījumu: ja vien visas dalībnieces izrādīs vienprātīgu interesi piedalīties, atkalapvienoties.

Trakulīgā komēdija "Līgavas māsas" sasniedza neierastus panākumus, atstājot neizdzēšamas pēdas gan komēdijas žanrā, gan sieviešu vadītajās filmās. Filma, kas klajā nāca 2011. gadā, kļuva par tūlītēju sensāciju, aizraujot skatītājus visā pasaulē ar atsvaidzinošu, jautru asprātību un dažādu varoņu sajaukumu.

2011. gada filmas anotācija ir šāda: Ennijas dzīve ir viena liela ķeza. Kad viņas labākā draudzene Liliana paziņo, ka ir saderinājusies, Ennija ir ar mieru uzņemties galvenās līgavas māsas pienākumus, jo tik svarīgi un priecīgi notikumi viņas dzīvē katru dienu nenotiek. Apņēmības pilna un kopā ar četrām līgavas māsāmcitu par citu spilgtākām personībām –, viņa lauzīs ceļu cauri visdažādākajiem pirmskāzu pasākumiem, rituāliem un tradīcijām. Jo, kā izrādās, būt par līgavas māsām ir viens ellīgs uzdevums.

Roza Bērna gan atzina, ka būs grūtības sasniegt pirmās filmas panākumus un burvību: "Tas bija tik maģiski un tik mīļi, bet to vēlreiz izpildīt – būs sarežģīti!" Izrādās, filmai bijusi tik liela ietekme, ka Helēnas loma viņai palikusi atmiņā visvairāk.

Apspriežot turpinājuma potenciālu, Bērna ierosināja ideju par kolēģu apvienošanos uz citu filmu. Šī ideja paver iespējas talantīgajai aktrišu grupai sadarboties citā projektā, saglabājot savu unikālo ķīmiju un draudzības dzīvi. Ir skaidrs, ka aktrisēm savā starpā ir īpaša saikne, kā Bērna izteicās: "Man viņas visas tik ļoti pietrūkst. Es nesen satiku Kristenu Vigu. Bija tik jauki viņu redzēt. Es nebiju viņu redzējusi tik ilgi, un viņām visām ir tik īpaša vieta manā sirdī."

Bērnas paustās vēlmes lieliski saskan ar to, ko ir teikusi Melisa Makartija, cita galvenā filmas "Bridesmaids" dalībniece. Makartija pagājušajā mēnesī kādā intervijā bija paziņojusi, ka viņai ļoti patiktu atkal apvienoties ar pārējiem dalībniekiem, lai uzņemtu turpinājumu, uzsverot neticamo kopīgās sadarbības pieredzi. Viņu patiesā saikne un harmonisks komandas darbs neapšaubāmi veicināja filmas panākumus.

Melisa Makartija sacīja, ka viņa atkal savedīs "bandu" kopā turpinājumam: "Šo pēcpusdien, tūlīt! Šī sieviešu grupa bija visu laiku maģiskākā lieta. Visas kļuvām par patiešām labām draudzenēm. Manuprāt, tas bija tik maģisks laiks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!