Foto: AFP/Scanpix/LETA

Gatavojot 2016. gada filmas turpinājumu, "Pašnāvnieku vienības" ("Suicide Sqad") rindas papildinājusi Holivudas asa sižeta kinofilmu leģenda Silvestrs Stallone, raksta "Deadline". To savā "Instagram" profilā apstiprinājis jaunās kinolentes režisors Džeimss Gans.

Uz pirms četriem gadiem iznākušo filmu par supervaroņiem un viņu piedzīvojumiem tika liktas milzīgas cerības. Lai gan ienākumi pārsniedza "Warner Bros" studijas plānotos, par kopējo pēcgaršu īsti priecīgi viņi, domājams, nav. Tā sacēla pamatīgu viļņošanos – kritiķi supervaroņu filmu nopēla, saucot par "vienkārši sliktu", savukārt fani par šo viedokli nebija sajūsmā. Turpretī filmas aktieri uzskatīja, ka gala vārds tomēr jebkurā gadījumā pieder skatītājiem. Vairāk par iemesliem, kāpēc eksperti kinolenti izbrāķējuši, lasi šeit.

Taču, neskatoties uz to, ka kritiķiem nācās grūti filmā atrast arī kaut ko labu, saulītē tika izcelts Margo Robijas tēlojums. Labā ziņa, ka talantīgo aktrisi redzēsim arī jaunajā kinolentē, uz ekrāniem atgriežoties kopā ar jau iepriekš redzēto Džeju Kortniju, Violu Deivisu un Džoelu Kinamenu. Jāpiebilst, ka režisors sastāvu papildinājis ar vairākiem jauniem vārdiem, tostarp Idrisu Elbu, Džonu Cenu un Neitanu Filionu. Nu tapis zināms, ka zvaigžņu sarakstu paturpinājis Holivudas viens no spēcīgākajiem vīriem – Silvestrs Stallone.

Pie bildes, kas publicēta Gana "Instagram" kontā, režisors norādījis: "Vienmēr prieks strādāt ar draugu Silvestru Stalloni, un mūsu šodienas darbs pie #TheSuicideSquad nebija izņēmums. Neskatoties uz to, ka Silvestrs ir ikoniska filmu zvaigzne, daudziem nav ne jausmas, cik lielisks aktieris šis vīrs ir." Uz fana jautājumu, vai šī bilde apstiprina, ka Stallone ir iesaistīts filmas veidošanā, režisors atbildējis: "Jap" ("Yep"). Iepriekš tika ziņots, ka filmas uzņemšana noslēgusies februārī, tāpēc šobrīd miglā tīts ir jautājums, kādā veidolā Stallone tajā parādīsies, norāda "Variety".

View this post on Instagram

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Savu iesaisti kinolentes tapšanā pēcāk ar ierakstu apstiprinājis arī pats Stallone. Jaunās "Suicide Squad" filmas pirmizrāde ar iemīļotu supervaroņu un jaunu personāžu piedalīšanos plānota 2021. gada 6. augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!