Foto: Publicitātes foto
Tikai pašiem populārākajiem TV seriāliem ir privilēģija veidot Ziemassvētku speciālizlaidumus, un Mērdoka noslēpumi noteikti ir viens no labākajiem! Ilgstoši raidītais seriāls, kam tā dzimtenē Kanādā rit jau 13. sezona, šajā svētku sezonā kanālā “Epic Drama” piedāvā ekskluzīvu sēriju “Mērdoka cienīgi Ziemassvētki”. Tajā piedalīsies visi svarīgākie un populārākie tēli no iepriekšējām sērijām, taču vienlaikus tas veidots tā, ka pat tie, kuri nav redzējuši nevienu sēriju, varēs izbaudīt Ziemassvētku izmeklēšanu un romantiskās Viljama Mērdoka un doktores Ogdenas attiecības. Savukārt salatēta lomā iejutīsies septiņas “Emmy” balvas ieguvušais leģendārais aktieris Edvards Asners! Mērdoka cienīgi Ziemassvētki kanālā Epic Drama būs vērojami 19. decembrī, pulksten 22.

Vakara stāsts, pilns ar Ziemassvētku atsaucēm uz kinematogrāfiju

Mērdoks un kolēģi izmeklēs slavena un bagāta angļu filantropa Alistera Makgovana slepkavību: ļaundaris ne vien atņēmis cilvēka dzīvību, bet arī nozadzis dāvanas, ko Makgovans plānoja dāvināt pilsētas nabadzīgākajiem bērniem. Tā dēļ Mērdokam ne vien jāspēj atrisināt slepkavības noslēpums, bet arī jāglābj Toronto bērnu Ziemassvētki. Seriāla sērijas autori to veidojuši kā klasisku un aizraujošu stāstu par noziegumiem, vienlaikus ieturot tradicionālo Ziemassvētku stāsta garu, tādēļ "Mērdoka cienīgos Ziemassvētkos" būs jūtamas atsauces uz vairākām svētku filmām:

  • Mērdoka cīņa varētu atsaukt atmiņā Čevija Čeisa filmu "Ziemassvētku brīvdienas";

  • Tāpat pazīstams varētu būt briesmonis, kas nozadzis dāvanas – no filmas "Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus";

  • Brakenreida ņurdošā reakcija par svētkiem ir tieša atsauce uz Ebenīzeru Skrūdžu no "Ziemassvētku dziesmas" – Margareta viņu jautrības pēc vienreiz pat nosauks par Ebenīzeru, un ne jau nejaušības pēc;

  • Uz ielas vāktie ziedojumi, kur ainā redzams mazs zēns ar iespaidīga izmēra eglīti, skatītājiem atmiņā atsauks "Čārlija Brauna Ziemassvētkus";

  • Vecais vīrs, kas pārģērbies par Ziemassvētku vecīti (kurš uzskata sevi par īstu salatēti, bet neviens tam netic), atgriezies ekrānos no Ziemassvētku klasikas Brīnums 34. ielā.

Foto: Publicitātes foto

Seriāla autori Ziemassvētku vecīša lomai izvēlējušies kādu, kas ir teju vai izspļauta kopija: 91 gadu veco un septiņas "Emmy" balvas ieguvušo Edvardu Asneru. Savas karjeras laikā Asners vairākkārt tēlojis Ziemassvētku vecīti, kā arī ierunājis viņa balsi dažādās animācijas filmās, no kurām zināmākā ir "Elfs" – klasiska Ziemassvētku filma. Un nav noliedzams, ka lomā "Mērdoka noslēpumos" viņš ir vislabākajā formā!

Foto: Publicitātes foto
Seko mums arī Facebook

Par kanālu "Epic Drama": "Epic Drama" ir televīzijas mājvieta labākajiem un aizraujošākajiem drāmas seriāliem no visas pasaules. "Epic Drama" piedāvā kvalitatīvu drāmu 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā, piedāvājot saturu ikkatrai gaumei. Lūdzu, sazinieties ar savu TV pakalpojumu sniedzēju, lai uzzinātu par kanāla pieejamību jūsu mājās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!