Foto: Vida Press
Uzskati šo par brīdinājumu! Ja nevēlies vemt vai ģībt (būsim tieši!) kinoteātrī, par katru cenu mēģini izvairīties no šīs jaunās filmas skatīšanās. Lai gan filma "Terrifier" neizpelnījās aplausus, kad to pirmo reizi izlaida kinoteātros, tās turpinājums ir kļuvis ļoti populārs Amerikas Savienotajās Valstīs. "Terrifier 2" izraisa patiesu haosu amerikāņu skatītāju vidū, jo kinoteātros notiek ļoti satraucoši ģībšanas, vemšanas un kliegšanas gadījumi. Visi kā viens uzskata – tas ir pierādījums, ka tā ir šausmu filmas vērta!
Nav jau vairs noslēpums, ka "Terrifier 2" ir kļuvusi par negaidītu kases hitu šajā Helovīna filmu sezonā. "Terrifier 2" ir 2016. gada filmas "Terrifier" turpinājums. Abas lentes ietver stāstu par slepkavu klaunu Artu, kurš Helovīna svētkos brutāli nogalina un izkropļo cilvēkus. Mazbudžeta šausmu filmas režisors ir Deimjens Leone.

Kas izraisa tik lielu interesi par "Terrifier 2"? Tam varētu būt kāds sakars ar visiem ziņojumiem, kuros apgalvots, ka šausmu filma ir likusi dažādiem kino apmeklētājiem filmas vidū iziet, noģībt vai vemt. Fotoattēli, kuros redzami skatītāji ratiņkrēslos, kas saņem medicīnisko palīdzību ārpus filmas "Terrifier 2" seansa, ir izplatījušies sociālajos medijos, pārvēršot asiņaino turpinājumu par šausmu filmu cienītāju izturības pārbaudi.

"Paklau, man ļoti patiktu pāris skatītāju izgājieni no kino seansa, jo tā, manuprāt, ir sava veida goda zīme, ka tā ir spraiga filma," režisors nesen pastāstīja "Entertainment Weekly". "Taču es nevēlos, lai filmas laikā cilvēki ģībst un tiek savainoti. Bet tas ir sirreāli."

""Terrifier 2" ir tik nežēlīga, ka es ievēmu popkornā," ​​filmas atklāšanas vakarā tvītoja kāds lietotājs.

Neskatoties uz vardarbību un šausmām, filma ir izpelnījusies brīnišķīgas atsauksmes, un daži to dēvē par "gada labāko šausmu filmu". Kāds fans, kurš noskatījās filmu, to uzslavēja: "Tas ir kā asiņains trakums visapkārt. "Terrifier 2" tagad tiek rādīta kinoteātros, un, visticamāk, tā ir asiņainākā, neprātīgākā un brutālākā šausmu filma, ko būsi redzējis."

"Episks 2,5 stundu asiņains haoss, kas iznīcina robežas. Ja bijāt pirmās filmas cienītājs, nepalaidiet garām iespēju redzēt šo uz lielā ekrāna," rakstīja cits skatītājs.

Kā skaidrots filmas tīmekļa vietnē, "Terrifier 2" seko slepkavnieciskajam klaunam Artam, kad viņš atgriežas Mailsas apgabalā, kas ir agrāka slaktiņa vieta. Tur viņš Helovīna svētkos atrod savu mērķi – pusaugu meiteni un viņas jaunāko brāli.

Arī reitingi ir iespaidīgi: filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes" filma ir novērtēta ar 88% atzīmi, savukārt "Metacritic" – 68%, bet vietnē "IMDb" – 7,4. Saskaņā ar "Box Office Mojo" sniegto informāciju, šī filma ASV kasēs ir nopelnījusi gandrīz 2,5 miljonus ASV dolāru kopš tās izlaišanas 6. oktobrī. Filma tiek uzskatīta par vienu no 2022. gada labākajām šausmu filmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!