Foto: Scanpix/AP/LETA

Labas ziņas "Squid Game" faniem! Režisors Hwang Dong-hyuk apstiprinājis plānus par korejiešu seriāla otro sezonu, kas pēdējo pāris mēnešu laikā kļuvis par globālu fenomenu vietnē "Netflix", ziņo "Variety".

"Uz otrās sezonas tapšanu ir bijis tik liels spiediens, pieprasījums un tik liela mīlestība, tāpēc jūtos tā, it kā jūs man nemaz neatstātu citu izvēli!" režisors sacīja aģentūrai "Associated Press" sarkanā paklāja pasākumā. "Atklāšu, ka otrā sezona patiešām būs! Tā šobrīd ir manā galvā, proti, pašlaik esmu plānošanas procesā."

Taču Hvangs skaidrojis, ka pagaidām vēl pāragri sniegt konkrētāku informāciju par pasaules hitu, turklāt arī "Netflix" vēl nav sniedzis oficiālu paziņojumu. Neskatoties uz to, Hvangs atzina, ka galvenās lomas atveidotājs Lee Jung atgriezīsies galvenā varoņa Seong Gi-hun lomā. "Es domāju, ka ir pāragri teikt, kad un kā tas notiks. Taču varu apsolīt, ka Gi-hun atgriezīsies un darīs kaut ko pasaules labā," sacīja režisors.

Seriāls "Squid Game" ir drāma, kurā konkursanti, kuriem vitāli nepieciešami finanšu līdzekļi, ​​spēlē nāvējošas bērnu spēles, lai iegūtu naudas balvas.

Pēc septembra pirmizrādes vietnē "Netflix" "Squid Game" ātri vien piesaistīja miljoniem fanu visā pasaulē, nedēļām ilgi saglabājot 1. vietu "Netflix" populārāko seriālu sarakstā.

Runājot ar "Variety" septembra nogalē, īsi pēc seriāla pirmizrādes un pirms tā milzīgajiem sasniegumiem, Hvangs sacīja, ka apsvērtu iespēju pieņemt darbā rakstniekus un vairākus režisorus, ja viņš uzņemtos veidot seriāla 2. sezonu.

"Man nav labi izstrādāta plāna "Squid Game 2". Tas ir diezgan nogurdinoši, vien domājot par to. Bet, ja to darīšu, noteikti neķeršos klāt, apsverot iespēju izmantot citu pieredzējušu režisoru palīdzību," tā vēl septembrī runāja režisors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!