Foto: AFP/Scanpix/LETA

Seriāla "Squid Game" režisors Hvans Tonhjoks izstrādā jaunu projektu, kas, kā viņš sola, būs daudz "vardarbīgāks" nekā jau zināmais "Netflix" hits, ziņo "Independent".

Seriāls "Squid Game" tika nominēts četrām "Screen Actors Guild" nominācijām, kļūstot par pirmo svešvalodu seriālu, kas nopelnījis nominācijas. Turklāt seriāls kļuva arī par visu laiku lielāko "Netflix" izstrādi, proti, traģikomēdiju noskatījās 111 miljoni skatītāju.

Uzstājoties "MipTV" konferencē Kannās, Hvans sacīja, ka viņš jau uzrakstījis 25 lappušu garu rakstu par savu jauno filmu "Killing Old People Club".

Viņš teica, ka tā būs "vēl viena pretrunīgā filma" un "vardarbīgāka par "Squid Game"". Viņš arī pajokoja, ka, iespējams, nāksies slēpties no vecāka gada gājuma cilvēkiem, kad filma iznāks.

Režisors sacīja, ka lielāko uzslavu par savu hita seriālu "Squid Game" viņš saņēmis no viena no pazīstamākajiem Holivudas režisoriem, proti, Stīvena Spīlberga, kurš viņam teicis: "Es noskatījos visu jūsu izveidoto darbu trīs dienu laikā un tagad vēlos nozagt jūsu smadzenes..."

"Tas bija lielākais kompliments, kādu jebkad mūžā biju saņēmis, jo viņš ir filmu radīšanas varonis," sacīja Hvans. "Es uzaugu, skatoties viņa filmas."

"Netflix" neilgi pēc pirmās sezonas izlaišanas paziņoja par "Squid Game" otro sezonu. Tā būs! Hvans teicis, ka atgriezīsies Korejā, lai rakstītu otro sezonu seriālam, kas, viņaprāt, tiks rādīta 2024. gadā.

2021. gada beigās viņš arīdzan atklāja to, ka jau notiek sarunas ar "Netflix" par trešo sezonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!