Foto: VidaPress/AFP/Scanpix/LETA

Vīrs, kurš 2018. gadā atdzīvināja Tora franšīzi ar filmu "Ragnarok", sēdies pie šī kuģa stūres vēlreiz. Tieši Taika Vaititi režisējis jaunāko Tora kinolenti "Thor: Love and Thunder", kas uz ekrāniem nonāks 2022. gadā, un atklājis, ka šī filma kardināli atšķirsies no priekšgājējām, raksta "The Hollywood Reporter".

Intervijā "Empire" aktieris un režisors nedaudz vairāk pakomentējis savā "Instagram" profilā publicēto ierakstu, kura pamata vēstījums bija – kinolentes filmēšana ir noslēgusies! Vaititi arī piebildis, ka darbs ar aizkadra komandu un aktieru sastāvu bijis "trakākais, ko viņš savā dzīvē darījis".

"Tikai starp tevi un mani (un lasītājiem), es dzīvē esmu darījis daudz traku lietu," Vaititi sacījis. "Esmu jau izdzīvojis kādas 10 dzīves. Taču šī ir trakākā filma, kādu jebkad esmu uzņēmis."

Taču, ko gan šajā kontekstā tas nozīmē? Kā atklājis Vaititi, viņa veikumam un tajā esošajiem elementiem nav loģiska skaidrojuma vai saistības. Viņš norādījis, ka tieši spēja vienā filmā apvienot tik dažādas lietas – sākot no sižeta un beidzot ar aktieriem – to padara tik prātam neaptveramu.

"Ja tu pierakstītu visus filmas elementus, starp tiem nebūtu sakara," tā Vaititi. "Pat varētu gandrīz teikt, ka tai nemaz nevajadzētu tapt. Ja tu ieietu telpā un teiktu: "Man vajag to, to un to. Kas tajā būs? Šie cilvēki! Kā mēs to sauksim? "Love and Thunder!"" Nu, pēc šī tu, ļoti iespējams, vairs nestrādātu. Un varbūt arī es pēc šīs filmas nestrādāšu."

Tāpat Vaititi sola ļoti atšķirīgu sižetu no "Thor: Ragnarok". "Šajā filmā būs daudz vairāk emociju. Un daudz vairāk mīlestības. Un daudz vairāk pērkona negaisu," sacījis režisors. "Un, ja esi redzējis fotogrāfijas, tad arī daudz vairāk Tora."

Pagaidām filmas pirmizrāde solās būt 2022. gada maijā. Kopā ar Tora atveidotāju Krisu Hemsvortu uz ekrāniem redzēsim Tesu Tomsoni, Natāliju Potrmani, Kristianu Beilu, Krisu Pratu un citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!