Foto: Publicitātes attēli
19. maijā straumēšanas platformā "Viaplay" pirmizrādi piedzīvos oriģinālseriāls "Madeleine McCann — The Prime Suspect", kas ir balstīta uz patiesiem notikumiem par vienu no mūsu laika slavenākajiem starptautiskajiem noziegumiem – trīsgadīgās britu meitenes Madlēnas Makenas pazušanu, kura pazuda no savas gultas brīvdienu kūrorta dzīvoklī, Portugālē 2007. gadā.

Pazīstamais britu televīzijas žurnālists un bijušais policists Marks Viljamss-Tomass izpēta pedofīlijas lietu, kur aizdomās tur Kristiānu Brikeru. Žurnālists Marks Viljamss-Tomass Madlēnas Makkenas lietai seko līdzi kopš 2007. gada. Filmā viņš ceļo pa Eiropu, lai padziļināti izpētītu Kristiāna Brikera personību no bērnības dienām līdz pat pašreizējam vecumam, kā arī mēģina atklāt, kas Kristiānu varētu saistīt ar Madlēnas pazušanu. Skatītājiem būs iespēja uzzināt vēl iepriekš nekur nepublicētus viedokļus, aizdomu stāstu versijas no bijušajiem draugiem, kaimiņiem un personām, kuras apsūdz viņu noziegumā.

"Kad es sāku izmeklēt šo lietu, man bija skaidrs, ka sabiedrība jau ir nolēmusi, ka Kristiāns Brikers ir atbildīgs par Madlēnas Makkanas nolaupīšanu un slepkavību 2007. gada 3. maija vakarā. Tas bija stāsts, ko publikai un pasaules medijiem "uzzīmēja" Vācijas prokurors. Bet, kas attiecas uz manām izpētes metodēm, tad es vienmēr mēģinu objektīvi vērtēt un analizēt visus pierādījumus. Šo manu ilgu gadu darbu var uzskatīt par līdz šim detalizētāko un neatkarīgāko izmeklēšanu, kas atklāj pilnīgi jaunu informāciju par galveno aizdomās turamo Madlēnas Makkanas nolaupīšanas lietā," saka televīzijas žurnālists un bijušais kriminālpolicijas darbinieks Marks Viljamss-Tomass.

Oriģinālseriāls "Madlēnas Makkanas lieta – galvenais aizdomās turamais" ("Madeleine McCann – The Prime Suspect") 19. maijā būs ekskluzīvi pieejama tikai "Viaplay", un visas trīs sērijas tiks vienlaicīgi publicētas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!