Foto: AFP/Scanpix/LETA
Šī nav pirmā reize, kad Holivudas aktieris Kriss Prats kādam no animācijas filmu tēliem "aizdod" savu balsi. Šoreiz kārta lazanju mīlošajam, slinkajam un ikoniski oranžajam kaķim Gārfildam, kas tiks pie jaunas animācijas filmā, vēsta kino nozares žurnāls "The Hollywood Reporter".

42 gadus vecais aktieris kopīgoja Gārfīlda attēlu vietnē "Instagram" ar tekstu: "Nu šī pirmdiena nav nemaz tik slikta!"


Džima Deivisa radītais Gārfīlds pirmo reizi komiksu sadaļās parādījās 1978. gadā, un, kā zināms, slinkais, oranžais kaķis bieži sagādāja problēmas viņa saimniekam Džonam Ārbaklam un mīļajam mājas sunim Odijam.

2004. gadā Gārfīldu uz lielā ekrāna redzējām datoranimācijas filmā ar tādu pašu nosaukumu un tā turpinājumā, 2006. gada "Gārfīlds 2" ("Garfield: A Tail of Two Kitties"). Šajās filmās, kuras abas producēja "20th Century Fox", titulēto kaķi ierunāja Bils Marejs.

Jauno franšīzi rakstīs Oskaram nominētais scenārists Deivids Reinoldss ("Finding Nemo"), bet tās režisors būs Marks Dindals ("Chicken Little"). Reinolds un Dindals iepriekš strādāja kopā pie filmas "The Emperor's New Groove".

Šis ir jaunākais Prata filmu projekts, kas šobrīd ir izstrādes procesā. Aktieris ir ierunājis varoņus "LEGO filma" franšīzē, kā arī "Pixar's" filmā "Uz priekšu". Paredzēts, ka viņš savu balsi aizdos arī Mario animācijas filmā "Super Mario Bros".

Fani varēs redzēt Pratu visā augumā gaidāmajā "Jurassic World: Dominion".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!