Foto: Vida Press

Pēdējā laikā aizvien plašāk un skaļāk uzjundījušas baumas, ka Silvestrs Stallone nebūs redzams jaunākajā, pēc skaita trešajā "Krīda" ("Creed") turpinājumā. Un, kā "The Hollywood Reporter" apstiprinājis aktiera pārstāvis, šīs baumas izrādījušās patiesas.

Filmas par Rokiju Balboa, kura ādā redzam iejūtamies Stalloni, ir boksa kinostāstu klasika. Sērijas pirmā filma, kas iznāca 1976. gadā, liek raudāt pat vīriešiem, un arī turpinājumi guvuši atzīstamus panākumus – visas septiņas sērijas filmas kopumā ir nopelnījušas vairāk nekā miljards ASV dolāru.

2015. gadā uz ekrāniem iznāca filma "Creed" ("Krīds: Rokija mantojums"), kuru fani gaidīja ar divējādām sajūtām – vieni nevarēja sagaidīt, kad atkal varēs redzēt Rokiju – Stalloni, kamēr otri bažījās, vai tad rūpīgi būvētais un spēcīgais stāsts šādi netiks sabradāts. Visiem par prieku filma izrādījā gana laba, un 2018. gadā tai sekoja turpinājums. Stallones tēlojums 2015. gada filmā tika novērtēts pat ar "Oskara" nomināciju "Labākā otrā plāna aktiera" kategorijā.

Dinamiskajā, bet reizē tik aizkustinošajā un sirsnīgajā stāstā skatītājs varēja sekot tam, kā Rokijs uzņemas trenēt sava kādreizējā pretinieka un tuva drauga Apollo Krīda dēlu Adonisu, un Stallone boksu jau it kā pametušā sportista lomā skatītājiem lika gan smieties, gan skumt. Pēcāk kļuva zināms, ka tapšanas stadijā ir arī "Krīds III", taču šoreiz filmai būs jāiztiek bez Stallones. Plašāk par iemesliem aktiera pārstāvis atteicies komentēt, raksta "The Hollywood Reporter".

Šobrīd plānots, ka filma "Krīds III" skatītāju vērtējumam tiks nodota 2022. gada 23. novembrī.

Taču Stallone sava talanta cienītājus bešā neatstāj. Nupat aktieris savā "Instagram" profilā paziņojis, ka tūdaļ būs pabeigta pārveidotā "Rokijs IV" versija. "Man ir labas sajūtas par šo," publicētā video laikā sacījis Stallone. Vairāk par viņa "director's cut", lasi šeit.

1985. gadā uzņemtā filma atnesa milzu panākumus, kā arī iepazīstināja auditoriju ar Dolfu Lundgrēnu – Padomju Savienības cīkstoņa Ivana Drago atveidotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!